Jöak ve Jöh Tanıtım ve Ürün Satış Aracı Gebze'de

Gündem 11.09.2021 - 22:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3071+ kez okundu.
 

Jöak ve Jöh Tanıtım ve Ürün Satış Aracı Gebze'de

Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'nın faaliyetlerine ilişkin broşürlerin dağıtıldığı mobil satış aracında kep, mont, kupa bardak, t-shirt, anahtarlık vb. lisanslı ürünler JÖAK markası ile halka satışa sunuluyor. Mobil Satış aracı, 11-17 Eylül tarihleri arasında da Gebze meydanında ziyaretçilerini ağırlayacaktır.
Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı; İl Jandarma Komutanlıklarının gücünü aşan, üstün fizik ve yetenek gerektiren her türlü asayiş olaylarında, afetlerde ve arama kurtarma faaliyetlerinde, toplumsal olaylar ile terörle mücadele harekâtında Jandarma Genel Komutanlığı’nın ihtiyatı olarak görev yapmak maksadıyla kurulmuştur.   Katıldıkları operasyonlar ve kurtarma hizmetleri ile tüm Türkiye'nin beğenisini kazanan, Jandarma Genel Komutanlığı'nın gurur kaynağı olan JÖAK'ın, lisanslı ürünleri Türkiye'nin bir çok şehrini gezen Jöak Store mobil satış aracı, İzmit turu kapsamında Gebze Meydanında konumlandırılacak.   “Jöak her yerde" parolası ile milletin hizmetinde olan komutanlığın lisanslı ürünlerinin satışı, illeri ve askeri birlikleri dolaşan Jöak Store mobil satış aracı ile yapılmaktadır. Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'nın faaliyetlerine ilişkin broşürlerin dağıtıldığı mobil satış aracında kep, mont, kupa bardak, t-shirt, anahtarlık vb. lisanslı ürünler JÖAK markası ile halka satışa sunuluyor. Mobil Satış  aracı, 11-17 Eylül tarihleri arasında da Gebze meydanında ziyaretçilerini ağırlayacaktır.   Korona virüs tedbirleri kapsamında mesafeli satış kurallarına uygun çalışmakta olan mobil satış araçlarımızda gerçekleştirilen alışverişlerden  elde edilen gelirlerin belirli bir kısmı ayni ve nakdi olarak şehit ve gazi olan personellerin ailelerine destek sağlayan Jandarma Asayiş Vakfı kuruluşu olan JAVDES A.Ş.’ye bağışlanmaktadır.   Ülkemizin her köşesine ‘İnançla Şerefle Sadakatle’ huzur ve güven götüren Jandarma Teşkilatı’nın birbirinden özel birimlerini ve faaliyetlerini halkımıza tanıtmak üzere tüm ülkemizi gezen mobil satış aracımızı ziyaret etmenizi rica ederiz.
Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'nın faaliyetlerine ilişkin broşürlerin dağıtıldığı mobil satış aracında kep, mont, kupa bardak, t-shirt, anahtarlık vb. lisanslı ürünler JÖAK markası ile halka satışa sunuluyor. Mobil Satış aracı, 11-17 Eylül tarihleri arasında da Gebze meydanında ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı; İl Jandarma Komutanlıklarının gücünü aşan, üstün fizik ve yetenek gerektiren her türlü asayiş olaylarında, afetlerde ve arama kurtarma faaliyetlerinde, toplumsal olaylar ile terörle mücadele harekâtında Jandarma Genel Komutanlığı’nın ihtiyatı olarak görev yapmak maksadıyla kurulmuştur.

 

Katıldıkları operasyonlar ve kurtarma hizmetleri ile tüm Türkiye'nin beğenisini kazanan, Jandarma Genel Komutanlığı'nın gurur kaynağı olan JÖAK'ın, lisanslı ürünleri Türkiye'nin bir çok şehrini gezen Jöak Store mobil satış aracı, İzmit turu kapsamında Gebze Meydanında konumlandırılacak.

 

“Jöak her yerde" parolası ile milletin hizmetinde olan komutanlığın lisanslı ürünlerinin satışı, illeri ve askeri birlikleri dolaşan Jöak Store mobil satış aracı ile yapılmaktadır.

Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'nın faaliyetlerine ilişkin broşürlerin dağıtıldığı mobil satış aracında kep, mont, kupa bardak, t-shirt, anahtarlık vb. lisanslı ürünler JÖAK markası ile halka satışa sunuluyor. Mobil Satış  aracı, 11-17 Eylül tarihleri arasında da Gebze meydanında ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

 

Korona virüs tedbirleri kapsamında mesafeli satış kurallarına uygun çalışmakta olan mobil satış araçlarımızda gerçekleştirilen alışverişlerden  elde edilen gelirlerin belirli bir kısmı ayni ve nakdi olarak şehit ve gazi olan personellerin ailelerine destek sağlayan Jandarma Asayiş Vakfı kuruluşu olan JAVDES A.Ş.’ye bağışlanmaktadır.

 

Ülkemizin her köşesine ‘İnançla Şerefle Sadakatle’ huzur ve güven götüren Jandarma Teşkilatı’nın birbirinden özel birimlerini ve faaliyetlerini halkımıza tanıtmak üzere tüm ülkemizi gezen mobil satış aracımızı ziyaret etmenizi rica ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.