İzmit galericiler sitesinde bir kişi kardeşini silahla yaraladı

Yaşam 14.07.2021 - 15:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2515+ kez okundu.
 

İzmit galericiler sitesinde bir kişi kardeşini silahla yaraladı

AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, kavga ettiği kardeşini tabancayla yaraladı.
Galericiler Sitesi'nde E.A. (42) ile kardeşi C.A. (41) arasında, iddiaya göre borç meselesinden dolayı tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A, kardeşine tabancayla ateş etti. Bacağından yaralanan ve olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan C.A'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan E.A'yı yakalamak için çalışma başlattı.
AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, kavga ettiği kardeşini tabancayla yaraladı.

Galericiler Sitesi'nde E.A. (42) ile kardeşi C.A. (41) arasında, iddiaya göre borç meselesinden dolayı tartışma başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A, kardeşine tabancayla ateş etti.

Bacağından yaralanan ve olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan C.A'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, kaçan E.A'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.