İYİLİK KERVANI MERDANE KAFE'DE EKİBİYLE BİR ARAYA GELDİ

Özel Haber 19.06.2019 - 10:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2071+ kez okundu.
 

İYİLİK KERVANI MERDANE KAFE'DE EKİBİYLE BİR ARAYA GELDİ

İyilik Kervanı Merdane Kafede Bir Araya Geldi
Gebze’de faaliyetlerine başlayan ve sonrasında ünü Avrupa’ya kadar uzanan İyilik Kervanı yapmış olduğu hayırlarla birlikte tüm ekibiyle adeta sosyal bir aile gibiler.. Grup her fırsatta sosyal aktiviteler ve kahvaltılar düzenleyerek birlik ve beraberliklerini uzun ömürlü hale getiriyorlar.  İyilik Kervanı Kurucu Başkanı Asiye Gül Gazetemize yaptığı açıklamada; ekibini motive edip daha başarılı işler yapmak için, “Ekibim için bende bir şeyler yaparsam, onlar için de iyilik yaparsam, onlar daha fazla bu güzel işler için heveslenirler ve    hep birlikte daha istekli şekilde iyilik yapmaya devam ederiz.” diye konuştu.
İyilik Kervanı Merdane Kafede Bir Araya Geldi

Gebze’de faaliyetlerine başlayan ve sonrasında ünü Avrupa’ya kadar uzanan İyilik Kervanı yapmış olduğu hayırlarla birlikte tüm ekibiyle adeta sosyal bir aile gibiler..

Grup her fırsatta sosyal aktiviteler ve kahvaltılar düzenleyerek birlik ve beraberliklerini uzun ömürlü hale getiriyorlar.

 İyilik Kervanı Kurucu Başkanı Asiye Gül Gazetemize yaptığı açıklamada; ekibini motive edip daha başarılı işler yapmak için, “Ekibim için bende bir şeyler yaparsam, onlar için de iyilik yaparsam, onlar daha fazla bu güzel işler için heveslenirler ve    hep birlikte daha istekli şekilde iyilik yapmaya devam ederiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.