İŞİTME ENGELLİ KİŞİYİ DARP EDEN ŞÜPHELİ YAKALANDI

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.03.2021 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2058+ kez okundu.
 

İŞİTME ENGELLİ KİŞİYİ DARP EDEN ŞÜPHELİ YAKALANDI

İşitme engelli kişiyi darbettiğine dair fotoğrafı sosyal medyaya yansıyan şüpheli hakkında gözaltı kararı
Kocaeli'de işitme engelli kişiyi darbettiğine dair fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.  Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, polis merkezine başvuran işitme engelli E.E'nin 22 Mart'ta tehdit ve hakarete maruz kaldığını, darbedildiğini ifade ederek, şüpheliler hakkında şikayetçi olduğu belirtildi.  Yapılan araştırma kapsamında elde edilen delil ve bulgular doğrultusunda eylemi gerçekleştiren şüpheli F.K. ve ona yardım eden diğer zanlılar hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak yayma" suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, bu kapsamda şüphelilerin gözaltına alınmaları talimatının verildiği ifade edildi. Açıklamada, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.
İşitme engelli kişiyi darbettiğine dair fotoğrafı sosyal medyaya yansıyan şüpheli hakkında gözaltı kararı

Kocaeli'de işitme engelli kişiyi darbettiğine dair fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, polis merkezine başvuran işitme engelli E.E'nin 22 Mart'ta tehdit ve hakarete maruz kaldığını, darbedildiğini ifade ederek, şüpheliler hakkında şikayetçi olduğu belirtildi. 

Yapılan araştırma kapsamında elde edilen delil ve bulgular doğrultusunda eylemi gerçekleştiren şüpheli F.K. ve ona yardım eden diğer zanlılar hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak yayma" suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, bu kapsamda şüphelilerin gözaltına alınmaları talimatının verildiği ifade edildi.

Açıklamada, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.