İHH Kocaeli Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

41 Kocaeli 19.06.2021 - 22:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2832+ kez okundu.
 

İHH Kocaeli Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

İlimizde faaliyet gösteren İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, 19 Haziran Cumartesi günü dernek binasında pandemiden dolayı sadece üyelerinin katılımıyla, Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.
3 yılda bir gerçekleştirilen İHH Kocaeli Olağan Genel Kurulu, pandemi koşullarına uygun şekilde üyelerin salt çoğunluğunun katılımıyla düzenlenirken, tek liste ile gidilen kongrede mevcut yönetim güven tazeledi.   2018-2021 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporunun ibra ve kabul edildiği; yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçildiği kongrede, Yönetim Kurulu ve dernek organlarına seçilen isimler ise şu şekilde oluştu.   Yönetim Kurulu Asil Üyeleri :   İsmail YEŞİLDAL Abdullah Mert ÖREN Ömer ATAÇ Hüseyin KANCA M. Hatip ERKINAY Göksel ERİM Numan AKDENİZ   Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:   Cihat KARADEMİR Abdullah GÖNENÇ Enis Burak DÖNMEZ İsmail ÇİMEN Aydın İRİÇ Fatih DURMUŞ Muaz KARABAY   Denetleme Kurulu Asil Üyeleri :   Yüksel ERİM Ünal GEÇ Erkan AYDIN   Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri :   Mehmet Selim BUDAK Seyfullah ÖZER Yasin SARI   Danışma Kurulu Üyeleri:   Osman AYVAZOĞLU Hulusi GÜNGÖR Enver Selim EVERDİ Ayhan DURSUN Mehmet ÇETE Mustafa TEKOĞUL Fatih KARAÇOBAN
İlimizde faaliyet gösteren İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, 19 Haziran Cumartesi günü dernek binasında pandemiden dolayı sadece üyelerinin katılımıyla, Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.
3 yılda bir gerçekleştirilen İHH Kocaeli Olağan Genel Kurulu, pandemi koşullarına uygun şekilde üyelerin salt çoğunluğunun katılımıyla düzenlenirken, tek liste ile gidilen kongrede mevcut yönetim güven tazeledi.
 
2018-2021 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporunun ibra ve kabul edildiği; yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçildiği kongrede, Yönetim Kurulu ve dernek organlarına seçilen isimler ise şu şekilde oluştu.
 
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri :
 
İsmail YEŞİLDAL
Abdullah Mert ÖREN
Ömer ATAÇ
Hüseyin KANCA
M. Hatip ERKINAY
Göksel ERİM
Numan AKDENİZ
 
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
 
Cihat KARADEMİR
Abdullah GÖNENÇ
Enis Burak DÖNMEZ
İsmail ÇİMEN
Aydın İRİÇ
Fatih DURMUŞ
Muaz KARABAY
 
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri :
 
Yüksel ERİM
Ünal GEÇ
Erkan AYDIN
 
Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri :
 
Mehmet Selim BUDAK
Seyfullah ÖZER
Yasin SARI
 
Danışma Kurulu Üyeleri:
 
Osman AYVAZOĞLU
Hulusi GÜNGÖR
Enver Selim EVERDİ
Ayhan DURSUN
Mehmet ÇETE
Mustafa TEKOĞUL
Fatih KARAÇOBAN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.