HUSUMETLİSİNİ BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ!

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.03.2021 - 09:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2794+ kez okundu.
 

HUSUMETLİSİNİ BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde başından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti.
Atalar Mahallesi Işılay Sokak'ta bir oto yıkamacıya gelen Osman Y. ile Ramazan Ece arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Ece, tabancayla başından vuruldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ece, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.  Polis, olayın ardından otomobille İstanbul yönüne kaçtığı belirlenen Osman Y'nin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan, Ece'nin hastane önünde bekleyen yakınları, ölüm haberini almaları üzerine sinir krizleri geçirdi.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde başından silahla vurulan kişi hayatını kaybetti.

Atalar Mahallesi Işılay Sokak'ta bir oto yıkamacıya gelen Osman Y. ile Ramazan Ece arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Ece, tabancayla başından vuruldu.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ece, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 

Polis, olayın ardından otomobille İstanbul yönüne kaçtığı belirlenen Osman Y'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, Ece'nin hastane önünde bekleyen yakınları, ölüm haberini almaları üzerine sinir krizleri geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.