HÜRRİYET VE YAVUZ SELİM BEŞ YIL DAHA BEKLEYECEK

Özel Haber 13.05.2019 - 08:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2850+ kez okundu.
 

HÜRRİYET VE YAVUZ SELİM BEŞ YIL DAHA BEKLEYECEK

Gebze belediyesi ilk Halk MECLİS toplantısını Gerçekleştirdi.
Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz seçim süresince söz verdiği, mahalle halk meclis-i uygulamasının ilk toplantısını  Hürriyet ve Yavuzselim mahalleleri ile birlikte,Ahmet Penbegullü kültür merkezinde Bir araya gelerek , kentsel dönüşümle alakalı bilgilendime toplantısını Kocaeli Büyükşehir belediyesi Başkan Vekili Yaşar çakmak ve Ak Parti Gebze İlçe başkanı İrfan AYAR ile birlikte gerçekleştirdi.  MÜTAHİT FİRMALAR ZOR DURUMDA Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, Ülkemizin geçtiği ekonomik buhrandan dolayı büyük inşaat firmaları mesela Sur Yapı gibi Ağaoğlu gibi büyük firmalar istanbuldan çekilmeye hatta küçülmeye başladılar,kendilerine yeni alanlar yeni inşaat alanları aramak için Anadolu’ya gittiler. Bu sebepledirki Bölgede yapılması planlanan Kentsel dönüşüm’ün önümüzdeki beş yıla başlaması zor görünüyor, burada bu toplantıdan bir karar çıkarmak durumundayız, sizlere arkadaşlar anket mahayitinde kağıtlar dağıtılacak bu anket sonucuna göre de çoğunluğun istediği çözümü masaya yatıracağız. Büyükgöz sözlerine :Geçmişte sizleri buralarda hak sahibi yapmak amacıyla sizlerden vekalet alanlar sizleri kandırmışlar,ben her şeyi olan biteni sizlere olduğu gibi anlatmaya çalışacğımı söyledim ve bu sözümde sözdür, sizden vekalet  ücreti talep edenler o ücretlerin peşindeler bunların amacı hak savunmak değil , geçmişte yapılan yanlışların devam etmesine ben ve arkadaşlarım  asla müsaade etmeyeceğiz ,sizlere bu konu hakkında kanun çerçevesinde olan bitenleri olduğu gibi anlatacağız diyerek devam etti. Büyükgöz sözlerini: anketten çıkacak sonuca göre buralar ya Başakşehir gibi Ataşehir gibi yerler olacak yada belirlenecek parseller üzerinden herkes kendi istediği inşaat firmasına verecek,böyle de olursa bu işin altından kalkamayanlar olursa’da Fikirtepe örneğini yaşamamak elde değil diyerek  bitirdi.
Gebze belediyesi ilk Halk MECLİS toplantısını Gerçekleştirdi.


Gebze belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz seçim süresince söz verdiği, mahalle halk meclis-i uygulamasının ilk toplantısını 
Hürriyet ve Yavuzselim mahalleleri ile birlikte,Ahmet Penbegullü kültür merkezinde Bir araya gelerek , kentsel dönüşümle alakalı bilgilendime toplantısını Kocaeli Büyükşehir belediyesi Başkan Vekili Yaşar çakmak ve Ak Parti Gebze İlçe başkanı İrfan AYAR ile birlikte gerçekleştirdi.

 MÜTAHİT FİRMALAR ZOR DURUMDA

Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, Ülkemizin geçtiği ekonomik buhrandan dolayı büyük inşaat firmaları mesela Sur Yapı gibi Ağaoğlu gibi büyük firmalar istanbuldan çekilmeye hatta küçülmeye başladılar,kendilerine yeni alanlar yeni inşaat alanları aramak için Anadolu’ya gittiler.

Bu sebepledirki Bölgede yapılması planlanan Kentsel dönüşüm’ün önümüzdeki beş yıla başlaması zor görünüyor, burada bu toplantıdan bir karar çıkarmak durumundayız, sizlere arkadaşlar anket mahayitinde kağıtlar dağıtılacak bu anket sonucuna göre de çoğunluğun istediği çözümü masaya yatıracağız.

Büyükgöz sözlerine :Geçmişte sizleri buralarda hak sahibi yapmak amacıyla sizlerden vekalet alanlar sizleri kandırmışlar,ben her şeyi olan biteni sizlere olduğu gibi anlatmaya çalışacğımı söyledim ve bu sözümde sözdür, sizden vekalet  ücreti talep edenler o ücretlerin peşindeler bunların amacı hak savunmak değil , geçmişte yapılan yanlışların devam etmesine ben ve arkadaşlarım  asla müsaade etmeyeceğiz ,sizlere bu konu hakkında kanun çerçevesinde olan bitenleri olduğu gibi anlatacağız diyerek devam etti.

Büyükgöz sözlerini: anketten çıkacak sonuca göre buralar ya Başakşehir gibi Ataşehir gibi yerler olacak yada belirlenecek parseller üzerinden herkes kendi istediği inşaat firmasına verecek,böyle de olursa bu işin altından kalkamayanlar olursa’da Fikirtepe örneğini yaşamamak elde değil diyerek  bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.