Hürriyet mahallesinde intihar

Özel Haber 17.01.2021 - 17:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 6428+ kez okundu.
 

Hürriyet mahallesinde intihar

Olay 2014 sokak ta 17:30 sularında meydana geldi.
  Haber merkezimize ulaşan bir son dakika bilgisine göre: Hürriyet mahallesinde 25 yaşında bir şahsın kendini evinin kapısına asarak intihar ettiği yönünde.   Olay 2014 sokak ta 17:30 sularında meydana geldi.     Olayı gören mahalle sakinlerinin Polise ve sağlık ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, intahar eden şahsı hastaneye kaldırarak, polisin olayla ilgili soruşturma başlatığı gelen bilgiler arasında.     Mahalle sakinlerinden Edindiğimiz bilgilere göre ise; ''İntahar eden şahsın 25 yaşında ve üniversite öğrencisi olduğu son zamanlarda ise hal ve hareketlerinde değişiklikler gözlemlendiği'' öğrendiğimiz diğer bilgiler arasında.
Olay 2014 sokak ta 17:30 sularında meydana geldi.

 

Haber merkezimize ulaşan bir son dakika bilgisine göre: Hürriyet mahallesinde 25 yaşında bir şahsın kendini evinin kapısına asarak intihar ettiği yönünde.

 

Olay 2014 sokak ta 17:30 sularında meydana geldi.

 

 

Olayı gören mahalle sakinlerinin Polise ve sağlık ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, intahar eden şahsı hastaneye kaldırarak, polisin olayla ilgili soruşturma başlatığı gelen bilgiler arasında.

 

 

Mahalle sakinlerinden Edindiğimiz bilgilere göre ise; ''İntahar eden şahsın 25 yaşında ve üniversite öğrencisi olduğu son zamanlarda ise hal ve hareketlerinde değişiklikler gözlemlendiği'' öğrendiğimiz diğer bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.