Hürriyet mahallesinde baz istasyonu tepkisi

Beylikbağı 29.05.2021 - 23:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 9750+ kez okundu.
 

Hürriyet mahallesinde baz istasyonu tepkisi

Gebze Hürriyet Mahallesi sakinleri, mahallede yaşayan vatandaşlardan izin alınmadan kurulan baz istasyonuna tepki geldi.
Hürriyet mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde bulunan 5 katlı bir binanın üstüne, mahalle sakinlerinden izin alınmadan kurulan baz istasyonunun kaldırılması için toplanan vatandaşlar, baz istasyonunun kaldırılmasını istiyor.   ‘’DERHAL KALDIRILMASINI İSTİYORUZ’’ Mahalle sakinlerinden izin alınmadan 5 katlı binanın üzerine kurulan baz istasyonuna tepki göstermek amacıyla toplanan vatandaşlar, binanın önüne gelerek bir açıklama yaptı. Mahalle sakinleri adına açıklamalarda bulunan Cuma Gekoç, kimseye danışmadan 5 katlı bir binanın üzerine baz istasyonu kurulduğunu ifade ederek; ‘’Hiçbir mülki amirine danışmadan, mahalle muhtarına danışmadan baz istasyonu getirilip konulmuş. Baz istasyonunun, 1.5 kilometre çevresine zarar verdiğinden, insanlarda beyin hasarına neden olduğundan dolayı mahalle halkı olarak biz burada baz istasyonu istemiyoruz. Baz istasyonunun derhal kaldırılmasını istiyoruz, yetkililer gelsin kaldırsın. Eğer kaldırılmazsa, biz yukarı çıkar atarız. Ama biz kanunlar içerisinde yapılmasını istiyoruz. Bu kadar insanın hayatı söz konusu olduğundan dolayı, nasıl yaptılarsa buradan alsınlar kaldırsınlar. Bu insanlar kıt kanaat geçiniyor, baz istasyonu koyunca tezden bunların ölmesini beklemek insafsızlık.’’ şeklinde konuştu.
Gebze Hürriyet Mahallesi sakinleri, mahallede yaşayan vatandaşlardan izin alınmadan kurulan baz istasyonuna tepki geldi.

Hürriyet mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde bulunan 5 katlı bir binanın üstüne, mahalle sakinlerinden izin alınmadan kurulan baz istasyonunun kaldırılması için toplanan vatandaşlar, baz istasyonunun kaldırılmasını istiyor.

 

‘’DERHAL KALDIRILMASINI İSTİYORUZ’’

Mahalle sakinlerinden izin alınmadan 5 katlı binanın üzerine kurulan baz istasyonuna tepki göstermek amacıyla toplanan vatandaşlar, binanın önüne gelerek bir açıklama yaptı. Mahalle sakinleri adına açıklamalarda bulunan Cuma Gekoç, kimseye danışmadan 5 katlı bir binanın üzerine baz istasyonu kurulduğunu ifade ederek; ‘’Hiçbir mülki amirine danışmadan, mahalle muhtarına danışmadan baz istasyonu getirilip konulmuş. Baz istasyonunun, 1.5 kilometre çevresine zarar verdiğinden, insanlarda beyin hasarına neden olduğundan dolayı mahalle halkı olarak biz burada baz istasyonu istemiyoruz. Baz istasyonunun derhal kaldırılmasını istiyoruz, yetkililer gelsin kaldırsın. Eğer kaldırılmazsa, biz yukarı çıkar atarız. Ama biz kanunlar içerisinde yapılmasını istiyoruz. Bu kadar insanın hayatı söz konusu olduğundan dolayı, nasıl yaptılarsa buradan alsınlar kaldırsınlar. Bu insanlar kıt kanaat geçiniyor, baz istasyonu koyunca tezden bunların ölmesini beklemek insafsızlık.’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.