HİSARCIKLILARDA MESUT YAGMURKAYA DEVAM GİBİ

Özel Haber 19.03.2021 - 13:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 6059+ kez okundu.
 

HİSARCIKLILARDA MESUT YAGMURKAYA DEVAM GİBİ

Gebze Giresun Yağlıdere Hisarcık ve Çevre Köyleri Derneği Kongreye hazırlanıyor.
Gebze Giresun Yağlıdere Hisarcık ve Çevre Köyleri Derneği Kongreye hazırlanıyor. Mevcut Dernek Başkanılıını başarı ile sürdüren  aynı zamanda Yavuz Selim Dernegi başkanlığında yürüten Mesut Yagmurkaya Gazetemize yaptığı açıklamada: ''27 Mart Cumartesi günü  Saat:16:00- 17:00 arasında  Dernek merkezimizde yapılacak olan kongremizin Memleketimize ve Köylülerimize hayırlı olmasını dilerim'' dedi. Yagmurkaya açıklamasının devamında: Şaunda kongrede tek adayım ama son ana kadar başka adaylar çıkabileceğini düşünüyorum, ''Dernek üyelerimiz benim devam etmem konusunda telkinleri var ancak bu bir bayrak yarışı demokratik ortamda yaplacak kongremizde şartları yerinde olan herkes aday olabilir. Benimde diğer aday olacak arkadaşlarımında hedefi derneğimizi en iyi şekilde daha ileriye taşımaktır'' ded..    
Gebze Giresun Yağlıdere Hisarcık ve Çevre Köyleri Derneği Kongreye hazırlanıyor.

Gebze Giresun Yağlıdere Hisarcık ve Çevre Köyleri Derneği Kongreye hazırlanıyor.

Mevcut Dernek Başkanılıını başarı ile sürdüren  aynı zamanda Yavuz Selim Dernegi başkanlığında yürüten Mesut Yagmurkaya Gazetemize yaptığı açıklamada:

''27 Mart Cumartesi günü  Saat:16:00- 17:00 arasında 

Dernek merkezimizde yapılacak olan kongremizin Memleketimize ve Köylülerimize hayırlı olmasını dilerim'' dedi.

Yagmurkaya açıklamasının devamında: Şaunda kongrede tek adayım ama son ana kadar başka adaylar çıkabileceğini düşünüyorum,

''Dernek üyelerimiz benim devam etmem konusunda telkinleri var ancak bu bir bayrak yarışı demokratik ortamda yaplacak kongremizde şartları yerinde olan herkes aday olabilir. Benimde diğer aday olacak arkadaşlarımında hedefi derneğimizi en iyi şekilde daha ileriye taşımaktır'' ded..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.