HDP'nin Soykırım açıklamasına Ellibeş sert açıklama yaptı

Siyaset 24.04.2021 - 18:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3016+ kez okundu.
 

HDP'nin Soykırım açıklamasına Ellibeş sert açıklama yaptı

Ellibeş: “Savunduklarınızla yüzleşin” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’yi sözde Ermeni soykırımı ile yüzleşmeye davet eden HDP’ye sert tepki gösterdi.
AK PARTİ VE MHP’DEN ANINDA TEPKİ GELDİ Türkiye’yi sözde soykırımla yüzleşmeye davet eden HDP’nin bugünkü açıklamasına AK Parti ve MHP’den anında sert tepkiler gelmeye başladı. HDP’nin bu yaklaşımıyla Kürt halkını değil, Ermenileri savunduğunun ortaya çıktığı vurgusu yapılırken, Millet İttifakı’nın bu duruma sessiz kalması da eleştirildi. HDP'nin son yıllarda yürüttüğü tüm tahrik ve ihanet siyasetine, tüm aziz şehitlerimize rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı duyulan kin ve onlarca yıllık iktidar hırsıyla "Millet" İttifakınin sessiz kalmakta beis görmediği yorumları yapıldı.     AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise, “Nasıl salladık diyenler, milletvekilleri tutuklanınca yanındayız mesajı verenler, Kadınlar Günü bahanesiyle eş başkanlarına selam gönderenler, cezaevindeki genel başkanlarını ziyaret edip, bize insan hakları dersi verenler, gördükleri yerde yanak yanağa poz verenler, buyrun savunduklarınızla, koruduklarınızla, masum kılıfı uydurduklarınızla yüzleşin” dedi.
Ellibeş: “Savunduklarınızla yüzleşin” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’yi sözde Ermeni soykırımı ile yüzleşmeye davet eden HDP’ye sert tepki gösterdi.

AK PARTİ VE MHP’DEN ANINDA TEPKİ GELDİ


Türkiye’yi sözde soykırımla yüzleşmeye davet eden HDP’nin bugünkü açıklamasına AK Parti ve MHP’den anında sert tepkiler gelmeye başladı.

HDP’nin bu yaklaşımıyla Kürt halkını değil, Ermenileri savunduğunun ortaya çıktığı vurgusu yapılırken, Millet İttifakı’nın bu duruma sessiz kalması da eleştirildi. HDP'nin son yıllarda yürüttüğü tüm tahrik ve ihanet siyasetine, tüm aziz şehitlerimize rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı duyulan kin ve onlarca yıllık iktidar hırsıyla "Millet" İttifakınin sessiz kalmakta beis görmediği yorumları yapıldı.

 

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise, “Nasıl salladık diyenler, milletvekilleri tutuklanınca yanındayız mesajı verenler, Kadınlar Günü bahanesiyle eş başkanlarına selam gönderenler, cezaevindeki genel başkanlarını ziyaret edip, bize insan hakları dersi verenler, gördükleri yerde yanak yanağa poz verenler, buyrun savunduklarınızla, koruduklarınızla, masum kılıfı uydurduklarınızla yüzleşin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.