Hasan Arabacı Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Kimdir

Siyaset 24.12.2020 - 11:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1822+ kez okundu.
 

Hasan Arabacı Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Kimdir

Arabacı Esnaf Ziyaretlerine Başladı ‘’Esnafın Sesi Olacağız’’
Esnaf ziyaretlerine başlayan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı’ya Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ve Gelecek Partisi İletişim Başkan Yardımcısı Serap Çakır’da eşlik etti.      Arabacı, ‘’Ziyaret etmeyeceğimiz dükkan kalmayacak bütün esnafımızın sorunlarını dinleyerek onların sesi olacağız’’ diyerek esnaf ziyaretlerini başlattı ve beraberinde ki heyet ile esnafı dinleyerek notunu aldı. En Büyük Sorun Kira Hasan Arabacı, ‘’Esnafın en büyük sıkıntısı kira sıkıntısı olduğunu görüyoruz. Pandemi nedeni ile işleri duran bir çok esnaf arkadaşımıza denk geldik. Bunun yanı sıra hala dükkanı kapalı olan ve hiçbir destek alamayan esnaf kardeşlerimiz var ve esnaf kardeşlerimizin sesi olacağız’’ ifadelerini kullandı. Destek Yok ve Geçinemiyoruz Arabacı, ‘’Bazı esnaflarımız kendi ailesini geçindiremiyor bunu görüyoruz ve söz de verilecek olan desteğin kimlere nasıl verileceği hala muamma, esnaf kan ağlıyor destek yok geçinemiyoruz diyen esnaf kardeşimizin sesi olmazsak seslerini kime nasıl çıkaracak’’ dedi.
Arabacı Esnaf Ziyaretlerine Başladı ‘’Esnafın Sesi Olacağız’’

Esnaf ziyaretlerine başlayan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı’ya Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ve Gelecek Partisi İletişim Başkan Yardımcısı Serap Çakır’da eşlik etti.

    

Arabacı, ‘’Ziyaret etmeyeceğimiz dükkan kalmayacak bütün esnafımızın sorunlarını dinleyerek onların sesi olacağız’’ diyerek esnaf ziyaretlerini başlattı ve beraberinde ki heyet ile esnafı dinleyerek notunu aldı.

En Büyük Sorun Kira

Hasan Arabacı, ‘’Esnafın en büyük sıkıntısı kira sıkıntısı olduğunu görüyoruz. Pandemi nedeni ile işleri duran bir çok esnaf arkadaşımıza denk geldik. Bunun yanı sıra hala dükkanı kapalı olan ve hiçbir destek alamayan esnaf kardeşlerimiz var ve esnaf kardeşlerimizin sesi olacağız’’ ifadelerini kullandı.

Destek Yok ve Geçinemiyoruz

Arabacı, ‘’Bazı esnaflarımız kendi ailesini geçindiremiyor bunu görüyoruz ve söz de verilecek olan desteğin kimlere nasıl verileceği hala muamma, esnaf kan ağlıyor destek yok geçinemiyoruz diyen esnaf kardeşimizin sesi olmazsak seslerini kime nasıl çıkaracak’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.