Hasan Arabacı Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Haberleri

Siyaset 24.12.2020 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1940+ kez okundu.
 

Hasan Arabacı Gebze Gelecek Partisi Hasan Arabacı Haberleri

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı yaptığı sert açıklamalarla adeta ders verdi.
Arabacı, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı yaptığı sert açıklamalarla adeta ders verdi. Arabacı, ‘’Yetmedi mi? Ben bilirim ben yaparım, biz yaptık olduk dedikleriniz bitmedi mi ? Sayın Zinnur Başkan artık yeter. Metin Oktay stadını yıktınız, Gebze'nin kalbini de yakmayın bari ... Eğer gerçekten Gebzesporu ve spor kulüplerini desteklemek istiyorsanız bunun başka yönleri de var  oradan destek olabilirsiniz. Gebzespor’un seçilen ve seçilecek olan kişileri dahi siyasi büyükleriniz belirlerken bu kararı siz mi istiyorsunuz yoksa siyasi büyükleriniz mi onu da Gebze halkının bilmesi lazım. Sizden hangi kulüpler istemiş ise suni çimi açıklayın herkes bilsin. Esnafı unuttunuz pandemi de proje yapma hevesiniz geldi aklınıza ne hikmetse bilinmez. Gebze uçuyor diye haber de yaptırdınız. Ben her gün Gebze içindeyim uçan bir Gebze göremedim. Yangından mal kaçırır gibi Millet bahçesine Galericiler sitesi kararı aldırdınız. Bakın bu Gebze'nin değerleri var, ileri gelenleri var bu kadar tepki verilmiş ama hala biz yaptık oldu demektesiniz. Başkan sizden öncede aynı zihniyetle birçok iş yapıldı. En son örneği Eskihisar macera parkı ne kadar para harcandı siz daha iyi biliyorsunuz. Yapmayın Gebze’nin bu kadar derdi varken Gebze stadının çimlerine gelene kadar daha çok sorun ve proje bulabilirsiniz. Bir kere de bu Gebze halkını bir karşınıza alın dinleyin bakın ne istiyor bu halk unutmayın siz sizin siyasi büyüklerinizin veya bir kaç şirketin Başkanı değilsiniz. Siz Gebze halkının oylarıyla seçilmiş olan bir başkansınız.’’ İfadelerini kullandı.
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı yaptığı sert açıklamalarla adeta ders verdi.

Arabacı, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı yaptığı sert açıklamalarla adeta ders verdi.

Arabacı, ‘’Yetmedi mi? Ben bilirim ben yaparım, biz yaptık olduk dedikleriniz bitmedi mi ? Sayın Zinnur Başkan artık yeter. Metin Oktay stadını yıktınız, Gebze'nin kalbini de yakmayın bari ... Eğer gerçekten Gebzesporu ve spor kulüplerini desteklemek istiyorsanız bunun başka yönleri de var  oradan destek olabilirsiniz.

Gebzespor’un seçilen ve seçilecek olan kişileri dahi siyasi büyükleriniz belirlerken bu kararı siz mi istiyorsunuz yoksa siyasi büyükleriniz mi onu da Gebze halkının bilmesi lazım. Sizden hangi kulüpler istemiş ise suni çimi açıklayın herkes bilsin.

Esnafı unuttunuz pandemi de proje yapma hevesiniz geldi aklınıza ne hikmetse bilinmez. Gebze uçuyor diye haber de yaptırdınız. Ben her gün Gebze içindeyim uçan bir Gebze göremedim. Yangından mal kaçırır gibi Millet bahçesine Galericiler sitesi kararı aldırdınız. Bakın bu Gebze'nin değerleri var, ileri gelenleri var bu kadar tepki verilmiş ama hala biz yaptık oldu demektesiniz. Başkan sizden öncede aynı zihniyetle birçok iş yapıldı.

En son örneği Eskihisar macera parkı ne kadar para harcandı siz daha iyi biliyorsunuz. Yapmayın Gebze’nin bu kadar derdi varken Gebze stadının çimlerine gelene kadar daha çok sorun ve proje bulabilirsiniz. Bir kere de bu Gebze halkını bir karşınıza alın dinleyin bakın ne istiyor bu halk unutmayın siz sizin siyasi büyüklerinizin veya bir kaç şirketin Başkanı değilsiniz. Siz Gebze halkının oylarıyla seçilmiş olan bir başkansınız.’’ İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.