Güzel Sanatlar Sergisi Açıldı

3.Sayfa 03.05.2019 - 14:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3122+ kez okundu.
 

Güzel Sanatlar Sergisi Açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yıl sonu sergisi Gar Sanat Galerisinde sergilenmeye başlandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yılsonu sergisi Gar Sanat Galerisinde sergilenmeye başlandı. Güzel Sanatlar Bölümünün 96 öğrencisi tarafından yapılan çini, seramik ve resimden oluşan karma sergi, 02-08 Mayıs tarihlerinde Gar Sanat Galerisinde sergilenecek.   08 MAYISA KADAR AÇIK   Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümü eğitmenleri Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu ve Büşra Bayram’ın kursiyerleri tarafından yapılmış çini, seramik ve resim eserleri, ücretsiz olarak 02-08 Mayıs tarihinde Gar Sanat Galerisinde sergilenecek. Sergi açılışında Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümü Sorumlusu Mahmut Emekli tarafından eğitmenler Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu ve Büşra Bayram’a çiçek takdim edildi. Sergilenen eserler sanatseverler tarafından beğeniyle karşılandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yıl sonu sergisi Gar Sanat Galerisinde sergilenmeye başlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yılsonu sergisi Gar Sanat Galerisinde sergilenmeye başlandı. Güzel Sanatlar Bölümünün 96 öğrencisi tarafından yapılan çini, seramik ve resimden oluşan karma sergi, 02-08 Mayıs tarihlerinde Gar Sanat Galerisinde sergilenecek.

 

08 MAYISA KADAR AÇIK

 

Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümü eğitmenleri Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu ve Büşra Bayram’ın kursiyerleri tarafından yapılmış çini, seramik ve resim eserleri, ücretsiz olarak 02-08 Mayıs tarihinde Gar Sanat Galerisinde sergilenecek. Sergi açılışında Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümü Sorumlusu Mahmut Emekli tarafından eğitmenler Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu ve Büşra Bayram’a çiçek takdim edildi. Sergilenen eserler sanatseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.