GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ÖLDÜREN SANIĞA MÜBBET İSTENİYOR!

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.03.2021 - 18:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2087+ kez okundu.
 

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ÖLDÜREN SANIĞA MÜBBET İSTENİYOR!

Kocaeli'de güvenlik görevlisi cinayetinden yargılanan sanığın müebbet hapsi istendi
ocaeli'nin Başiskele ilçesinde güvenlik görevlisinin pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin yargılanan tutuklu sanığın müebbet hapisle cezalandırılması istendi. 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuksuz sanık Erdem İ. ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Tutuklu sanık Ertekin İ. ise cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı. Esas hakkında mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, tutuksuz sanık Erdem İ'nin Hızır Akgün'ün kasten öldürülmesi eylemine iştirak ettiğine dair cezalandırılmasına yeter, kuşkudan uzak, kesin ve inandırıcı delil elde edilemediği için açılan kamu davasının düşmesini talep etti. Savcı, tutuklu sanık Ertekin İ'ye ise "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verilmesini, sanık hakkında haksız tahrik hükümleri uygulanarak indirim yapılmasını, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi.  Esas hakkında savunması sorulan Ertekin İ, maktulü öldürmek amacıyla hareket etmediğini, korkularından dolayı böyle bir olay yaşandığını söyledi. Sanık avukatı da esas hakkında savunma hazırlamak üzere süre ve tahliye talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, sanık Ertekin İ'nin savunması için süre verilmesine, tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. Oto boya dükkanı işletmecisi Ertekin İ. (44) ile bir firmada güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Hızır Akgün (34) arasında 4 Nisan 2020'de henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, Ertekin İ'nin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu yaralanan Akgün, yaşamını yitirmişti.  
Kocaeli'de güvenlik görevlisi cinayetinden yargılanan sanığın müebbet hapsi istendi

ocaeli'nin Başiskele ilçesinde güvenlik görevlisinin pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin yargılanan tutuklu sanığın müebbet hapisle cezalandırılması istendi.

7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuksuz sanık Erdem İ. ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Tutuklu sanık Ertekin İ. ise cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı.

Esas hakkında mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, tutuksuz sanık Erdem İ'nin Hızır Akgün'ün kasten öldürülmesi eylemine iştirak ettiğine dair cezalandırılmasına yeter, kuşkudan uzak, kesin ve inandırıcı delil elde edilemediği için açılan kamu davasının düşmesini talep etti.

Savcı, tutuklu sanık Ertekin İ'ye ise "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verilmesini, sanık hakkında haksız tahrik hükümleri uygulanarak indirim yapılmasını, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. 

Esas hakkında savunması sorulan Ertekin İ, maktulü öldürmek amacıyla hareket etmediğini, korkularından dolayı böyle bir olay yaşandığını söyledi.

Sanık avukatı da esas hakkında savunma hazırlamak üzere süre ve tahliye talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, sanık Ertekin İ'nin savunması için süre verilmesine, tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Oto boya dükkanı işletmecisi Ertekin İ. (44) ile bir firmada güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Hızır Akgün (34) arasında 4 Nisan 2020'de henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, Ertekin İ'nin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu yaralanan Akgün, yaşamını yitirmişti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.