Geçmiş olsun Sayın Zinnur Büyükgöz

Sağlık 09.08.2021 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2975+ kez okundu.
 

Geçmiş olsun Sayın Zinnur Büyükgöz

Kovid 19 teşhisiyle Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hastaneden taburcu oldu
Başkan Büyükgöz taburcu oldu. Kovid 19 teşhisiyle Fatih Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz hafta tedavi altına alınan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz taburcu oldu.   Bir haftalık müşahede ve tedavinin ardından hastaneden taburcu olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Bir hafta önce Kovid 19 teşhisiyle Fatih Devlet Hastane’mize misafir oldum.   Bu süre içerisinde Başhekimimizden, doktorlarımızdan tüm idari personelimizden ve sağlık çalışanlarımızdan gördüğümüz yakın ilgi ve alakaya ben sizlerin huzurunda sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün sekizinci gün ve tedavinin hastane süreci tamamlanmış oldu. Bundan sonraki süreci inşallah bir hafta daha evde istirahat ederek geçireceğiz. Hamdolsun bütün değerlerimiz normale dönmüş durumda.   Hastalık seyrini tamamlamış durumda. İnşallah önümüzdeki hafta ile beraber mesai hayatımıza başlayıp sizlerle bir arada olacağız. Ben bu süre içerisinde dualarını eksik etmeyen, arayıp soran, hal hatırımızı selamımızı eksik etmeyen tüm dostlarımızı hemşerilerimizi canı gönülden selamlıyor saygılar sunuyorum.   Allaha emanet olun” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ü hastaneden Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İlyas Sarı, doktor ve sağlık çalışanları taburcu ederek uğurladı.  
Kovid 19 teşhisiyle Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz hastaneden taburcu oldu

Başkan Büyükgöz taburcu oldu. Kovid 19 teşhisiyle Fatih Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz hafta tedavi altına alınan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz taburcu oldu.

 

Bir haftalık müşahede ve tedavinin ardından hastaneden taburcu olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Bir hafta önce Kovid 19 teşhisiyle Fatih Devlet Hastane’mize misafir oldum.

 

Bu süre içerisinde Başhekimimizden, doktorlarımızdan tüm idari personelimizden ve sağlık çalışanlarımızdan gördüğümüz yakın ilgi ve alakaya ben sizlerin huzurunda sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün sekizinci gün ve tedavinin hastane süreci tamamlanmış oldu. Bundan sonraki süreci inşallah bir hafta daha evde istirahat ederek geçireceğiz. Hamdolsun bütün değerlerimiz normale dönmüş durumda.

 

Hastalık seyrini tamamlamış durumda. İnşallah önümüzdeki hafta ile beraber mesai hayatımıza başlayıp sizlerle bir arada olacağız. Ben bu süre içerisinde dualarını eksik etmeyen, arayıp soran, hal hatırımızı selamımızı eksik etmeyen tüm dostlarımızı hemşerilerimizi canı gönülden selamlıyor saygılar sunuyorum.

 

Allaha emanet olun” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ü hastaneden Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İlyas Sarı, doktor ve sağlık çalışanları taburcu ederek uğurladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.