GEÇMİŞ OLSUN ERSİN YANIK

Yaşam 30.03.2021 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2931+ kez okundu.
 

GEÇMİŞ OLSUN ERSİN YANIK

Beylikbağı Bölgesinin Tanınmış simalarından Genç İş İnsanı Ersin Yanık Covit'e yakalanarak karantinaya alındı.
Bölgemizin tanınmış genç iş insanlarından Hürriyet mahallesinde ikametgah eden;  Ersin Yanık dün yaptırmış olduğu Covit-19 testi Pozitif çıkarak evinde 10 günlük karantinaya alındı. Yanık, Facebook hasabından yaptığı açıklamada:''Merhabalar arkadaşlar en sonunda bu illet covid belası bizi'de yakaladı 10 günlük karantina surecimiz başladı. Temaslı olduğumuz arkadaşlar dikkat etsinler. Dualarinizi beklerim. Lütfen tüm tedbirlere uyalım aman dikkat, çok hızlı bir yayılım söz konusudur''.dedi
Beylikbağı Bölgesinin Tanınmış simalarından Genç İş İnsanı Ersin Yanık Covit'e yakalanarak karantinaya alındı.

Bölgemizin tanınmış genç iş insanlarından Hürriyet mahallesinde ikametgah eden;  Ersin Yanık dün yaptırmış olduğu Covit-19 testi Pozitif çıkarak evinde 10 günlük karantinaya alındı.

Yanık, Facebook hasabından yaptığı açıklamada:''Merhabalar arkadaşlar en sonunda bu illet covid belası bizi'de yakaladı 10 günlük karantina surecimiz başladı.

Temaslı olduğumuz arkadaşlar dikkat etsinler.

Dualarinizi beklerim. Lütfen tüm tedbirlere uyalım aman dikkat, çok hızlı bir yayılım söz konusudur''.dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.