Gebze ve Çayırova'da oto hırsızları yakalandı

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.03.2021 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2613+ kez okundu.
 

Gebze ve Çayırova'da oto hırsızları yakalandı

Kocaeli'de hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı
Kocaeli'de, araçlardan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gebze ve Çayırova ilçesinde, bir aracın camı kırılarak iki çeyrek ve 15 gram altın ile cep telefonu ve ayrıca 4 aracın plakasının çalındığı bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan çalışma sonucunda ekipler, şüpheliler M.K. ve B.K'yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, B.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kocaeli'de hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı

Kocaeli'de, araçlardan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gebze ve Çayırova ilçesinde, bir aracın camı kırılarak iki çeyrek ve 15 gram altın ile cep telefonu ve ayrıca 4 aracın plakasının çalındığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Yapılan çalışma sonucunda ekipler, şüpheliler M.K. ve B.K'yi yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, B.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.