Gebze Uçmuyor Kayıyor!

Gebze 16.02.2021 - 16:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2775+ kez okundu.
 

Gebze Uçmuyor Kayıyor!

Gelecek partisi Gebze ilçe başkanı Hasan Arabacı: ''Gebze Uçmuyor Kayıyor!
  Gebze Uçmuyor Kayıyor! Gelecek partisi Gebze ilçe başkanı Hasan Arabacı Bölgemize yağan kar yağışı sonrası Kent genelinde yaşanan olumsusluklara Zinnur Büyükgöz'e atıfta bulunarak: ''Gebze uçmuyor kayıyor'' dedi.   Arabacı konuya ilişkin yaptığı açıklamada: ''Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'e Gebze’nin her gittiği yerde uçtuğunu dile getiren Zinnur Büyükgöz kar yağışları etkisini arttırınca Gebze’nin uçtuğunu hala görebiliyor'mu? bilmek isteriz...   Yolların kapalı olduğu Gebze’de araçların kaza yaptığı, yolların temizlenmediği, insanların yürüyemediği bir Gebze düşünülmemişti ama oldu. Gereksiz araç kiralamaları ile gündeme gelen ama kendilerince Show yapanlar 2 tane karküreyici alamadı ve sınıfta kalarak Gebze’nin kaymasına neden oldu''dedi.  
Gelecek partisi Gebze ilçe başkanı Hasan Arabacı: ''Gebze Uçmuyor Kayıyor!

 

Gebze Uçmuyor Kayıyor!
Gelecek partisi Gebze ilçe başkanı Hasan Arabacı Bölgemize yağan kar yağışı sonrası Kent genelinde yaşanan olumsusluklara Zinnur Büyükgöz'e atıfta bulunarak: ''Gebze uçmuyor kayıyor'' dedi.

 

Arabacı konuya ilişkin yaptığı açıklamada: ''Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'e Gebze’nin her gittiği yerde uçtuğunu dile getiren Zinnur Büyükgöz kar yağışları etkisini arttırınca Gebze’nin uçtuğunu hala görebiliyor'mu? bilmek isteriz...

 


Yolların kapalı olduğu Gebze’de araçların kaza yaptığı, yolların temizlenmediği, insanların yürüyemediği bir Gebze düşünülmemişti ama oldu.


Gereksiz araç kiralamaları ile gündeme gelen ama kendilerince Show yapanlar 2 tane karküreyici alamadı ve sınıfta kalarak Gebze’nin kaymasına neden oldu''dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.