Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER Ramazan Ayına özel Mesaj yayınladı

Gündem 13.04.2021 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3338+ kez okundu.
 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail ÇİLER Ramazan Ayına özel Mesaj yayınladı

Çiler mesajında:Özlemle beklediğimiz; rahmet, bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayına bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Manevi olarak sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatların sınırsız olarak verildiği mübarek Ramazan ayında, bu yıl da kalabalık iftar sofralarımızda hep birlikte yer alamayacak olsak da; paylaşmayı, dayanışmayı, hatırlamayı ve gönüllere girmeyi sürdüreceğiz.   Ramazan Bayramı’nın her anlamda bayram olabilmesi için bu mübarek ayı bir süre daha sevdiklerimiz ile aramızda mesafe koyarak geçirecek, sabırla güzel günleri hep birlikte karşılayacağız. İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran mübarek Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; bu ay oluşan manevi atmosferin bütün bir yıla yayılarak devam etmesini ve tüm ibadetlerimizin kabulünü diliyorum. Hayırlı Ramazanlar'' dilerim dedi.
Çiler mesajında:Özlemle beklediğimiz; rahmet, bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayına bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Manevi olarak sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatların sınırsız olarak verildiği mübarek Ramazan ayında, bu yıl da kalabalık iftar sofralarımızda hep birlikte yer alamayacak olsak da; paylaşmayı, dayanışmayı, hatırlamayı ve gönüllere girmeyi sürdüreceğiz.

 

Ramazan Bayramı’nın her anlamda bayram olabilmesi için bu mübarek ayı bir süre daha sevdiklerimiz ile aramızda mesafe koyarak geçirecek, sabırla güzel günleri hep birlikte karşılayacağız.

İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran mübarek Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; bu ay oluşan manevi atmosferin bütün bir yıla yayılarak devam etmesini ve tüm ibadetlerimizin kabulünü diliyorum. Hayırlı Ramazanlar'' dilerim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.