Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 26-30 Ağustos Zafer Haftası Ve Malazgirt Zaferi 950. Yıldönümü Mesajı

Gündem 26.08.2021 - 01:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3469+ kez okundu.
 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in 26-30 Ağustos Zafer Haftası Ve Malazgirt Zaferi 950. Yıldönümü Mesajı

Bizlere Anadolu topraklarının kapılarını açan, dünya tarihinin yönünü değiştiren 1071 Malazgirt Zaferi’mizin 950. Yıldönümünü ve Zafer Haftası’nı kutluyorum.
     26 Ağustos 1071 tarihi, milletimizin kaderinin belirlenmesinde çok önemli rol oynamış; dönemin güçlü devletlerinden Bizans Ordusu’ nun sayı üstünlüğüne rağmen Sultan Alparslan komutasındaki Türk Ordumuzun Bizans’ ı mağlup ettiği Malazgirt Zaferiyle Anadolu’ nun kapıları Türklere açılmış ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına uzanan bin yıllık süreç başlamıştır. Bu muhteşem zaferin kazanılması, tüm insanlığın ihtiyacı olan hoşgörü, barış ve kardeşliği esas alan Malazgirt ruhunu oluşturarak, hepimize ilham kaynağı olmuş ve köklü medeniyetimizin temellerini oluşturmuştur.   26 Ağustos Malazgirt Zaferimizin 950. Yıldönümü ve Zafer Haftası’nda, başta Sultan Arparslan ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tarih yazarak bu güzel vatanı armağan eden tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor; asırlardır devam eden birlik ve beraberliğimizin aynı ruh ve aynı heyecanla daima süreceğine yürekten inanıyorum.
Bizlere Anadolu topraklarının kapılarını açan, dünya tarihinin yönünü değiştiren 1071 Malazgirt Zaferi’mizin 950. Yıldönümünü ve Zafer Haftası’nı kutluyorum.

     26 Ağustos 1071 tarihi, milletimizin kaderinin belirlenmesinde çok önemli rol oynamış; dönemin güçlü devletlerinden Bizans Ordusu’ nun sayı üstünlüğüne rağmen Sultan Alparslan komutasındaki Türk Ordumuzun Bizans’ ı mağlup ettiği Malazgirt Zaferiyle Anadolu’ nun kapıları Türklere açılmış ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına uzanan bin yıllık süreç başlamıştır. Bu muhteşem zaferin kazanılması, tüm insanlığın ihtiyacı olan hoşgörü, barış ve kardeşliği esas alan Malazgirt ruhunu oluşturarak, hepimize ilham kaynağı olmuş ve köklü medeniyetimizin temellerini oluşturmuştur.

 

26 Ağustos Malazgirt Zaferimizin 950. Yıldönümü ve Zafer Haftası’nda, başta Sultan Arparslan ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tarih yazarak bu güzel vatanı armağan eden tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor; asırlardır devam eden birlik ve beraberliğimizin aynı ruh ve aynı heyecanla daima süreceğine yürekten inanıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.