Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Gündem 08.01.2021 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2414+ kez okundu.
 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü; tüm dünyada geniş kitleleri etkileyen en dinamik mesleklerden birini yürüten basın mensuplarımıza, 4 Ocak 1961 yılında 212 sayılı kanunun Resmi Gazetede yayınlanışı ile bazı hakların verildiği özel gündür.
Toplumumuzun gerçekleri bilmesi, öğrenmesi, dünyadan bir haber olmaması için çalışan, yorulan ve kimi zaman yıpranan gazetecilerimizin; bölgemizin sorunlarında ve bu anlamda Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz tüm projelerimizde desteklerini esirgemeden yanımızda olduklarını bilmek bizleri mutlu etmektedir.     Gebze Ticaret Odası olarak; iletişim ve haberleşmede yaşanan hızlı gelişim ve dönüşüm ile birlikte bilgiye ve habere erişim kanallarının oldukça arttığı günümüzde; basın mensuplarımızın yürüttüğü görevlerinde daima yanlarında olmaya çalışıyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte haber alma araçlarının artması; gazete, televizyon, internet ve sosyal medya ögelerinin gelişmesiyle toplumun haber alma kaynaklarının sağlıklı bir şekilde işlemesi, basın çalışanlarının gayretleriyle gerçekleşmektedir.     Milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli olan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başta yerel basınımız olmak üzere tüm gazetecilerimize meslek hayatlarında kolaylıklar diliyoruz.    
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü; tüm dünyada geniş kitleleri etkileyen en dinamik mesleklerden birini yürüten basın mensuplarımıza, 4 Ocak 1961 yılında 212 sayılı kanunun Resmi Gazetede yayınlanışı ile bazı hakların verildiği özel gündür.

Toplumumuzun gerçekleri bilmesi, öğrenmesi, dünyadan bir haber olmaması için çalışan, yorulan ve kimi zaman yıpranan gazetecilerimizin; bölgemizin sorunlarında ve bu anlamda Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz tüm projelerimizde desteklerini esirgemeden yanımızda olduklarını bilmek bizleri mutlu etmektedir.

 

 

Gebze Ticaret Odası olarak; iletişim ve haberleşmede yaşanan hızlı gelişim ve dönüşüm ile birlikte bilgiye ve habere erişim kanallarının oldukça arttığı günümüzde; basın mensuplarımızın yürüttüğü görevlerinde daima yanlarında olmaya çalışıyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte haber alma araçlarının artması; gazete, televizyon, internet ve sosyal medya ögelerinin gelişmesiyle toplumun haber alma kaynaklarının sağlıklı bir şekilde işlemesi, basın çalışanlarının gayretleriyle gerçekleşmektedir.

 

 

Milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli olan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başta yerel basınımız olmak üzere tüm gazetecilerimize meslek hayatlarında kolaylıklar diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.