Gebze Muhallim Köy'de halk ayaklandı.

Gündem 23.10.2021 - 11:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2024+ kez okundu.
 

Gebze Muhallim Köy'de halk ayaklandı.

Palgaz Muhallim köy içinde doğal gaz boru hattı çalışması başlattı.
Palgaz'ın Gebze Muallim Köy içinde başlattığı  Doğal gaz Boru hattının köy içinden geçmesini istemeyen halk, bu duruma tepki göstererek yetkililerin doğalgaz hattının köy içini tahrip etmemelerini hattın daha uygun yerden geçmesini istediklerini dile getirerek tepkilerini gösterdiler.   DOĞAL GAZ BORU HATTI ALTERNATİF YERDEN GEÇEBİLİR   Muhtar ile yaptığımız telefon görüşmesinde: '' 200 lük boruların palgaz tarafından köy içinden geçirilmek istendiğini Köylüler olarak biz de buna tepki gösterdik. Yetkililerden istediğimiz köy içinin kazılarak tahrip edilmemsidir. Doğalgazın geçebileceği alternatif yol var isterlerse   gösterebiliriz '' . Dedi.
Palgaz Muhallim köy içinde doğal gaz boru hattı çalışması başlattı.

Palgaz'ın Gebze Muallim Köy içinde başlattığı  Doğal gaz Boru hattının köy içinden geçmesini istemeyen halk, bu duruma tepki göstererek yetkililerin doğalgaz hattının köy içini tahrip etmemelerini hattın daha uygun yerden geçmesini istediklerini dile getirerek tepkilerini gösterdiler.

 

DOĞAL GAZ BORU HATTI ALTERNATİF YERDEN GEÇEBİLİR

 

Muhtar ile yaptığımız telefon görüşmesinde: '' 200 lük boruların palgaz tarafından köy içinden geçirilmek istendiğini Köylüler olarak biz de buna tepki gösterdik. Yetkililerden istediğimiz köy içinin kazılarak tahrip edilmemsidir. Doğalgazın geçebileceği alternatif yol var isterlerse   gösterebiliriz '' . Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.