Gebze İnönü Mahallesi’nde önemli üstyapı çalışması

41 Kocaeli 22.04.2021 - 10:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3203+ kez okundu.
 

Gebze İnönü Mahallesi’nde önemli üstyapı çalışması

Gebze İnönü Mahallesinde Gençlik ve İbrahimağa Caddelerini birbirine bağlayan 1968 numaralı yolun daha modern hale gelebilmesi için üst yapı çalışması gerçekleştiriliyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesinde önemli bir üst yapı çalışmasına başladı. İnönü Mahallesi’nde bulunan, Gençlik ve İbrahimağa Caddelerini bir birine bağlayan 1968 numaralı sokakta üstyapı çalışması Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.   ÖNEMLİ GÜZERGAH    1968 numaralı yol hem araç muayene istasyonuna gelen hem de Gebze’nin iki önemli caddesi, Gençlik ve İbrahimağa arasında geçiş yapmak isteyen araçlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Bu durumu dikkate alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, zamanla deforme olan yolda üst yapı çalışmasına başladı.   TERASMAN KAZISI YAPILIYOR   Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, üstyapı çalışması dahilinde yolda iş makineleri ile terasman kazısı gerçekleştiriyor. Kazı sonrasında yolun temel malzemelerinin serimine başlanacak.
Gebze İnönü Mahallesinde Gençlik ve İbrahimağa Caddelerini birbirine bağlayan 1968 numaralı yolun daha modern hale gelebilmesi için üst yapı çalışması gerçekleştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesinde önemli bir üst yapı çalışmasına başladı. İnönü Mahallesi’nde bulunan, Gençlik ve İbrahimağa Caddelerini bir birine bağlayan 1968 numaralı sokakta üstyapı çalışması Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

 

ÖNEMLİ GÜZERGAH 

 

1968 numaralı yol hem araç muayene istasyonuna gelen hem de Gebze’nin iki önemli caddesi, Gençlik ve İbrahimağa arasında geçiş yapmak isteyen araçlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Bu durumu dikkate alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, zamanla deforme olan yolda üst yapı çalışmasına başladı.

 

TERASMAN KAZISI YAPILIYOR

 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, üstyapı çalışması dahilinde yolda iş makineleri ile terasman kazısı gerçekleştiriyor. Kazı sonrasında yolun temel malzemelerinin serimine başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.