Gebze Eski Çarşı ve Yeni Çarşı'nın gelecekteki halini merak edenler var mı?

Gebze 09.07.2021 - 00:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3273+ kez okundu.
 

Gebze Eski Çarşı ve Yeni Çarşı'nın gelecekteki halini merak edenler var mı?

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hükümet Caddesi ve Gölcüönü Meydanı Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Projesine ilişkin sunum toplantısında çarşı esnaflarıyla bir araya geldi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çarşı esnaflarıyla bir araya geldi. Gebze Belediyesi tarafından uygulamaya konulacak Hükümet Caddesi ve Gölcüönü Meydanı cephe rehabilitasyonu kentsel tasarım projesine ilişkin sunum toplantısı Gebze Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra sunuma KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Selamet Güner, Yusuf Burkut, Ali Kaya, Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çarşı esnafları katıldı. A’DAN Z’YE KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA Hazırlanan animasyon ve slayt gösterimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hayırlı sabahlar, Rabbim tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin. Bugün burada, kentimizin merkezi olarak kabul edilen Hükümet Caddesi ile alakalı bir hasbihal toplantısında siz değerli esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Geçen hafta ön bir toplantı yaptık. Bugün ise çarşıdaki a’dan z’ye düşünülüp taşınılıp hazırlanan bir projeyi, çalışmanın gerçek muhatapları esnaflarımızla istişare etmek üzere bir aradayız. MEVCUT YAPILARA UYGUN OLARAK Pandemi döneminde bölgedeki binaların ölçümleri yapılarak proje çalışması yapıldı. Her binanın mevcut yapısına göre çalışma ürünü ortaya çıkarıldı. Önerilere ve eleştirilere açığız. Birlikte bu güzel çalışmayı ilçemize kazandıracağız inşallah. Katılımınız için sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hükümet Caddesi ve Gölcüönü Meydanı Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Projesine ilişkin sunum toplantısında çarşı esnaflarıyla bir araya geldi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çarşı esnaflarıyla bir araya geldi. Gebze Belediyesi tarafından uygulamaya konulacak Hükümet Caddesi ve Gölcüönü Meydanı cephe rehabilitasyonu kentsel tasarım projesine ilişkin sunum toplantısı Gebze Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra sunuma KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Selamet Güner, Yusuf Burkut, Ali Kaya, Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çarşı esnafları katıldı.

A’DAN Z’YE KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA

Hazırlanan animasyon ve slayt gösterimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hayırlı sabahlar, Rabbim tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin. Bugün burada, kentimizin merkezi olarak kabul edilen Hükümet Caddesi ile alakalı bir hasbihal toplantısında siz değerli esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Geçen hafta ön bir toplantı yaptık. Bugün ise çarşıdaki a’dan z’ye düşünülüp taşınılıp hazırlanan bir projeyi, çalışmanın gerçek muhatapları esnaflarımızla istişare etmek üzere bir aradayız.

MEVCUT YAPILARA UYGUN OLARAK

Pandemi döneminde bölgedeki binaların ölçümleri yapılarak proje çalışması yapıldı. Her binanın mevcut yapısına göre çalışma ürünü ortaya çıkarıldı. Önerilere ve eleştirilere açığız. Birlikte bu güzel çalışmayı ilçemize kazandıracağız inşallah. Katılımınız için sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.