Gebze'de zabıta ekipleri bayram öncesi denetimleri arttırdı

Gebze 17.07.2021 - 01:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2198+ kez okundu.
 

Gebze'de zabıta ekipleri bayram öncesi denetimleri arttırdı

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden bayram öncesi denetimler aralıksız devam ediyor.
Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden bayram öncesi denetimler aralıksız devam ediyor.   Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, gıda teknikerleri eşliğinde ilçede faaliyetlerini sürdüren tatlı ve şekerleme üretimi yapan işyerlerini ziyaret ediyor.     Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde zabıta ekipleri; işyerlerinin gıda mevzuatlarına uygun şekilde faaliyet göstermelerinin yanı sıra esnaf ve sanatkarlarca üretilen mal ve hizmetler için uygulanacak azami fiyat tarifelerini gösteren listeye uygun satış yapılıp yapılmadığı, üretim ve satış yapabilmesi için temin edilmesi gereken belgelerinin bulunup bulunmadığı ve ilgili mevzuatlara uygun faaliyet gösterip göstermedikleri hususlarını incelendi.   Denetimlerde sağlık ve hijyen kurallarına aykırı üretim yapan işletmelere idari yaptırım uygulayan zabıta müdürlüğü yetkilileri vatandaşların ilgili görüş, şikayetlerini 641 78 08 ile Alo 153 hattını arayarak bildirmeleri çağrısında bulundu.
Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden bayram öncesi denetimler aralıksız devam ediyor.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden bayram öncesi denetimler aralıksız devam ediyor.

 

Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, gıda teknikerleri eşliğinde ilçede faaliyetlerini sürdüren tatlı ve şekerleme üretimi yapan işyerlerini ziyaret ediyor.

 

  Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde zabıta ekipleri; işyerlerinin gıda mevzuatlarına uygun şekilde faaliyet göstermelerinin yanı sıra esnaf ve sanatkarlarca üretilen mal ve hizmetler için uygulanacak azami fiyat tarifelerini gösteren listeye uygun satış yapılıp yapılmadığı, üretim ve satış yapabilmesi için temin edilmesi gereken belgelerinin bulunup bulunmadığı ve ilgili mevzuatlara uygun faaliyet gösterip göstermedikleri hususlarını incelendi.

 

Denetimlerde sağlık ve hijyen kurallarına aykırı üretim yapan işletmelere idari yaptırım uygulayan zabıta müdürlüğü yetkilileri vatandaşların ilgili görüş, şikayetlerini 641 78 08 ile Alo 153 hattını arayarak bildirmeleri çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.