Gebze'de yaşanan 23 Nisan krizine İl Başkanından cevap

Siyaset 25.04.2021 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2602+ kez okundu.
 

Gebze'de yaşanan 23 Nisan krizine İl Başkanından cevap

Mecliste grubu olan partiler dışında davet etmiyoruz, protokole de almıyoruz”, diyorlar. Normal vatandaş gibi gelip katılabilirsiniz... Ama orada da sınırlama var.
Bizim Kaymakamlık makamı ile söz düellosuna veya polemiğe girmeye niyetimiz yok.   Kaymakam bizim Siyasi rakibimiz değil.     Kaymakam Bizim de kaymakamlığımız   Ayrıca, Devleti temsil eden bir kurum... Devlet kurumlarının saygın konumda kalması gerekiyor. Eğer devlet kurumları yıpranırsa devlet yıpranır, düşüncesindeyiz. Her ne kadar şu anki hükümet devlet kurumlarını hoyratça kullanıp yıprattıysa da, biz buna dikkat edeceğiz.    Sadece Bir kaç hususu Bilgi amaçlı ifade ermek istiyorum.    “ Mecliste grubu olan partiler dışında davet etmiyoruz, protokole de almıyoruz”, diyorlar. Normal vatandaş gibi gelip katılabilirsiniz... Ama orada da sınırlama var.      1- partiler arası ayırım yapmak anayasaya aykırı. Virüs mecliste grubu olan olmayan diye bir ayırım yapmıyor. Hassasiyet ise herkesin pandemi şartlarına dikkat etmesi lazım. 2- 23 nisanda pandemi yasağı varken sokağa nasıl çıkacağız da vatandaş olarak dahi programa katılacağız, Davet olsa izinli sayılıp vatandaş olarak ancak gidebilirdik.  3- kaldı ki bir sade vatandaş sıfatıyla değil, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı sıfatıyla, bir siyasi parti olarak katılmak ve protokolde yer almak istiyoruz. Muhalefet iktidar, mecliste grubu olan olmayan ayırım yapmak milli iradeye aykırı. Biz mecliste milletvekili olan ve ciddi bir üye sayısına ulaşmış, seçime katılma hakkı kazanmış, on binlerce yönetici potansiyeline sahip bir siyasi partiyiz.   Kamu kuruluşlarının, her vatandaşa, her kuruluşa “adalet, eşitlik” ilkesi çerçevesinde yaklaşmasını bekliyoruz...   Bu bizim en temel anayasal hakkımız.   Sağlıkla, bütün bayramlarınızı “ayrımsız, sınırlamasız, coşkuyla” kutlayacağımız günlere kavuşmak dileğiyle...
Mecliste grubu olan partiler dışında davet etmiyoruz, protokole de almıyoruz”, diyorlar. Normal vatandaş gibi gelip katılabilirsiniz... Ama orada da sınırlama var.

Bizim Kaymakamlık makamı ile söz düellosuna veya polemiğe girmeye niyetimiz yok.

 

Kaymakam bizim Siyasi rakibimiz değil.

 

 

Kaymakam Bizim de kaymakamlığımız

 

Ayrıca, Devleti temsil eden bir kurum... Devlet kurumlarının saygın konumda kalması gerekiyor. Eğer devlet kurumları yıpranırsa devlet yıpranır, düşüncesindeyiz.
Her ne kadar şu anki hükümet devlet kurumlarını hoyratça kullanıp yıprattıysa da, biz buna dikkat edeceğiz. 

 

Sadece Bir kaç hususu Bilgi amaçlı ifade ermek istiyorum. 

 

“ Mecliste grubu olan partiler dışında davet etmiyoruz, protokole de almıyoruz”, diyorlar. Normal vatandaş gibi gelip katılabilirsiniz... Ama orada da sınırlama var. 

 

 

1- partiler arası ayırım yapmak anayasaya aykırı. Virüs mecliste grubu olan olmayan diye bir ayırım yapmıyor. Hassasiyet ise herkesin pandemi şartlarına dikkat etmesi lazım.


2- 23 nisanda pandemi yasağı varken sokağa nasıl çıkacağız da vatandaş olarak dahi programa katılacağız, Davet olsa izinli sayılıp vatandaş olarak ancak gidebilirdik. 


3- kaldı ki bir sade vatandaş sıfatıyla değil, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı sıfatıyla, bir siyasi parti olarak katılmak ve protokolde yer almak istiyoruz. Muhalefet iktidar, mecliste grubu olan olmayan ayırım yapmak milli iradeye aykırı. Biz mecliste milletvekili olan ve ciddi bir üye sayısına ulaşmış, seçime katılma hakkı kazanmış, on binlerce yönetici potansiyeline sahip bir siyasi partiyiz.

 

Kamu kuruluşlarının, her vatandaşa, her kuruluşa “adalet, eşitlik” ilkesi çerçevesinde yaklaşmasını bekliyoruz...

 

Bu bizim en temel anayasal hakkımız.

 

Sağlıkla, bütün bayramlarınızı “ayrımsız, sınırlamasız, coşkuyla” kutlayacağımız günlere kavuşmak dileğiyle...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.