Gebze'de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

3.Sayfa 14.06.2021 - 21:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3056+ kez okundu.
 

Gebze'de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

Gebze'de tarihi eser operasyonunda 100 sikke ele geçirildi- İki şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı
 (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen tarihi eser operasyonunda 100 sikke ele geçirildi. Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca, tarihi eser kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Eskihisar Feribot İskelesi girişinde bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen Roma ve Bizans dönemlerine ait 100 gümüş ve bronz sikke bulundu. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.
Gebze'de tarihi eser operasyonunda 100 sikke ele geçirildi- İki şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı

 (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen tarihi eser operasyonunda 100 sikke ele geçirildi.

Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca, tarihi eser kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Eskihisar Feribot İskelesi girişinde bir araç durduruldu.

Araçta yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen Roma ve Bizans dönemlerine ait 100 gümüş ve bronz sikke bulundu.

Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.