Gebze'de kumar baskını! Gebze kumar baskını haberleri

3.Sayfa 05.05.2021 - 19:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2917+ kez okundu.
 

Gebze'de kumar baskını! Gebze kumar baskını haberleri

Kocaeli'de Kovid-19 tedbirlerini ihlal edip iskambil oynayan 6 kişiye para cezası verildi
(AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iskambil oynayan 6 kişiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası uygulandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gebze'de bir kahvehanede kumar oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Adrese düzenlenen operasyonda, içeride iskambil oynayan 6 kişinin, sokağa çıkma kısıtlaması, sosyal mesafe ve maske takma kuralına uymadığı belirlendi. Kovid-19 tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle işletme sahibi ile 6 kişiye idari para cezası uygulandı. Ayrıca karantina kuralını ihlal ettiği tespit edilen bir kişi hakkında adli işlem yapıldı.
Kocaeli'de Kovid-19 tedbirlerini ihlal edip iskambil oynayan 6 kişiye para cezası verildi

(AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde iskambil oynayan 6 kişiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gebze'de bir kahvehanede kumar oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Adrese düzenlenen operasyonda, içeride iskambil oynayan 6 kişinin, sokağa çıkma kısıtlaması, sosyal mesafe ve maske takma kuralına uymadığı belirlendi.

Kovid-19 tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle işletme sahibi ile 6 kişiye idari para cezası uygulandı.

Ayrıca karantina kuralını ihlal ettiği tespit edilen bir kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.