Gebze'de İşcilerin kaldığı evde çıkan yangın kereste fabrikasına sıçradı

3.Sayfa 26.05.2021 - 01:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2384+ kez okundu.
 

Gebze'de İşcilerin kaldığı evde çıkan yangın kereste fabrikasına sıçradı

Kocaeli'de işçilerin kaldığı evde başlayıp kereste fabrikasına sıçrayan yangın kontrol altına alındı
(AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde işçilerin kaldığı evde başlayan ve kereste fabrikasına sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alınan bilgiye göre, Balçık Mahallesi'ndeki bir kereste fabrikasında çalışan işçilerin kaldığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine işçiler durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri ile sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın, evin yanındaki kereste fabrikasına sıçradı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması gerçekleştirdi. Evde maddi hasar oluşurken, fabrikanın bir bölümü de kullanılamaz hale geldi. Fabrikada zarar görmeyen bazı makinalar ile ürünler ise iş makinesi yardımıyla güvenli bir bölgeye taşındı.
Kocaeli'de işçilerin kaldığı evde başlayıp kereste fabrikasına sıçrayan yangın kontrol altına alındı

(AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde işçilerin kaldığı evde başlayan ve kereste fabrikasına sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Balçık Mahallesi'ndeki bir kereste fabrikasında çalışan işçilerin kaldığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangının kısa sürede büyümesi üzerine işçiler durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri ile sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede büyüyen yangın, evin yanındaki kereste fabrikasına sıçradı.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Evde maddi hasar oluşurken, fabrikanın bir bölümü de kullanılamaz hale geldi.

Fabrikada zarar görmeyen bazı makinalar ile ürünler ise iş makinesi yardımıyla güvenli bir bölgeye taşındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.