GEBZE'DE İCRA İÇİN GELEN AVUKAT VURULDU

3.Sayfa 16.03.2021 - 12:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2100+ kez okundu.
 

GEBZE'DE İCRA İÇİN GELEN AVUKAT VURULDU

Gebze’de bir kişi, icra için evine gelen avukatı karnından vurdu.
Edinilen bilgilere göre; olay bugün Sultan Orhan Mahallesi 1113 sokak meydana geldi. Evine haciz işlemleri için gelen avukat ve icra memurları ile tartışan Y.Y. belinden çıkardığı tabancayla E.A isimli avukata ateş açtı.   Açılan ateş sonucunda avukat karın bölgesinden yaralanırken, E.Y ekipler tarafında olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı avukat hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Vurulan Avukat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti DETAYLAR BURAYA TILAYIN HABER:BİZİMGEBZE.COM ZEYNEL OĞUZ
Gebze’de bir kişi, icra için evine gelen avukatı karnından vurdu.

Edinilen bilgilere göre; olay bugün Sultan Orhan Mahallesi 1113 sokak meydana geldi.

Evine haciz işlemleri için gelen avukat ve icra memurları ile tartışan Y.Y. belinden çıkardığı tabancayla E.A isimli avukata ateş açtı.

 

Açılan ateş sonucunda avukat karın bölgesinden yaralanırken, E.Y ekipler tarafında olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı avukat hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Vurulan Avukat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti DETAYLAR BURAYA TILAYIN

HABER:BİZİMGEBZE.COM ZEYNEL OĞUZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.