Gebze'de fabrika sahasına giren yılan korkuttu

Yaşam 07.05.2021 - 18:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2833+ kez okundu.
 

Gebze'de fabrika sahasına giren yılan korkuttu

(AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde fabrika sahasına giren yılan, itfaiye ekiplerince yakalanarak doğaya bırakıldı.
Alınan bilgiye göre, Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'nde Veysel Karani Sokak'ta bulunan tarım ekipmanları tedarikçisi firmanın sahasına giren yılanı gören işçiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yılanı yakalamak için yanlarında bulundurdukları ekipmanlarla çalışma başlattı. Ekipler yakalayıp poşete koydukları yılanı araca alarak daha sonra doğaya bıraktı.  
(AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde fabrika sahasına giren yılan, itfaiye ekiplerince yakalanarak doğaya bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Güzeller Organize Sanayi Bölgesi'nde Veysel Karani Sokak'ta bulunan tarım ekipmanları tedarikçisi firmanın sahasına giren yılanı gören işçiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yılanı yakalamak için yanlarında bulundurdukları ekipmanlarla çalışma başlattı.

Ekipler yakalayıp poşete koydukları yılanı araca alarak daha sonra doğaya bıraktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.