Gebze'de çıkan silahlı çatışmada bir kişi yaralandı

3.Sayfa 22.10.2021 - 09:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1421+ kez okundu.
 

Gebze'de çıkan silahlı çatışmada bir kişi yaralandı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.
Güzeller Mahallesi İbrahimağa Caddesi'nde Ali Taha K. (19), henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ali Taha K, 112 Acil Servis ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saldırının gerçekleştiği yerde inceleme yapan polis ekipleri, olayın fail ya da faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.  
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.

Güzeller Mahallesi İbrahimağa Caddesi'nde Ali Taha K. (19), henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ali Taha K, 112 Acil Servis ekiplerince Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Saldırının gerçekleştiği yerde inceleme yapan polis ekipleri, olayın fail ya da faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.