GEBZE'de Apartmanın bodrum katını yavru kedilere tahsis ettiler

Yaşam 04.05.2021 - 21:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2175+ kez okundu.
 

GEBZE'de Apartmanın bodrum katını yavru kedilere tahsis ettiler

KOCAELİ (AA) - Gebze'de bir apartmanın sakinleri, bodrum katında doğum yapan kedinin yavrularına sahip çıktı.
Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki apartmanda yaşayan vatandaşlar, hamile olduğunu fark ettikleri sokak kedisini bodrum katına yerleştirdi. Hayvansever vatandaşlar, kısa süre önce doğum yapan kedinin yavrularına bakarak beslenmelerine yardımcı oluyor. Apartman sakini Kani Er, hamile kediyi güvende olması için binanın bodrumuna aldıklarını söyledi. Kedinin burada 4 yavru dünyaya getirdiğini anlatan Er, "Komşularla yavrulara bakıyoruz. Aldığımız kafesle belli günlerde yavruları dışarı hava almaya çıkarıyoruz. Yavrular dışarı çıktıklarında da kafesten çıkmıyorlar, çok ürkekler. Komşularla her gün sabah ve akşam yemek veriyoruz yavrulara." ifadelerini kullandı.
KOCAELİ (AA) - Gebze'de bir apartmanın sakinleri, bodrum katında doğum yapan kedinin yavrularına sahip çıktı.

Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki apartmanda yaşayan vatandaşlar, hamile olduğunu fark ettikleri sokak kedisini bodrum katına yerleştirdi.

Hayvansever vatandaşlar, kısa süre önce doğum yapan kedinin yavrularına bakarak beslenmelerine yardımcı oluyor.

Apartman sakini Kani Er, hamile kediyi güvende olması için binanın bodrumuna aldıklarını söyledi.

Kedinin burada 4 yavru dünyaya getirdiğini anlatan Er, "Komşularla yavrulara bakıyoruz. Aldığımız kafesle belli günlerde yavruları dışarı hava almaya çıkarıyoruz. Yavrular dışarı çıktıklarında da kafesten çıkmıyorlar, çok ürkekler. Komşularla her gün sabah ve akşam yemek veriyoruz yavrulara." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.