Gebze CHP Kadın kolları Ak Parti'nin boşluğunu dolduruyor!

Siyaset 19.11.2020 - 00:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1581+ kez okundu.
 

Gebze CHP Kadın kolları Ak Parti'nin boşluğunu dolduruyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Yönetimi,haftasonu Yavuzselim’li partili kadınlarla Mahalle Temsilciliğinde bir araya gelerek pandemi sürecinde yaşanan mağduriyetler ve eğitim öğretim sürecinin öğretmen, öğrenci ve ailelerin yaşadıkları sıkıntılar konusunda mahalleli kadınların dertlerini dinledi.
Yavuz Selim’li kadınların COVİD-19 bulaşıcı ölümcül virüs nedeniyle iş yaşamı, çalışma hayatı, geçim sıkıntısı, çocuklarının okul ihtiyaçları konusundaki sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yaşa Erdoğan başkanlığındaki kadın kolları yönetimi not aldıkları ihtiyaçlarla ilgili olarak önceliklerin belirlenerek imkânlar dâhilinde mahalleli kadınlara destek olma sözü verdiler.       Toplantı ile ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Yaşa Erdoğan, " Bulaşıcı salgın hastalık insanlarımızı derinden etkilemektedir.Salgı hastalık kenar mahallelerde yokluk ve yoksulluk içinde yaşayanları daha çok vurduğunu görmekteyiz.Bize aktarılan sorunlar merkezi hükümetin, yerel yönetimlerin eksiklileri ve ilgisizlikleri sebebiyle yaşanıyor.       Bu bölgeler maalesef her konuda gözardı ediliyor,.kenar mahallelerde yaşıyor olmaları sanki kendi seçenekleriymiş gibi cezalandırılıyor.Biz CHP Gebze Kadın Kolları yönetimi olarak pandemi sürecinde mağdur olmuş yurttaşlarımıza kadın kolları mahalle temsilcilerimiz aracılığı ile ulaşmaya,imkanlar dahilinde bize ulaşan sorunları çözmeye çabalıyoruz,çalışıyoruz.Bu toplantıda tespit ettiğimiz kadınlarımızın sorunlarına çözüm arayacağız " dedi.       Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarının en üst düzeyde uygulandığı toplantı sonunda kadınların talebi ile çekilen fotoğrafların ardından Kadın Kolları yönetimi mahalleden ayrıldı.   
Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Yönetimi,haftasonu Yavuzselim’li partili kadınlarla Mahalle Temsilciliğinde bir araya gelerek pandemi sürecinde yaşanan mağduriyetler ve eğitim öğretim sürecinin öğretmen, öğrenci ve ailelerin yaşadıkları sıkıntılar konusunda mahalleli kadınların dertlerini dinledi.

Yavuz Selim’li kadınların COVİD-19 bulaşıcı ölümcül virüs nedeniyle iş yaşamı, çalışma hayatı, geçim sıkıntısı, çocuklarının okul ihtiyaçları konusundaki sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yaşa Erdoğan başkanlığındaki kadın kolları yönetimi not aldıkları ihtiyaçlarla ilgili olarak önceliklerin belirlenerek imkânlar dâhilinde mahalleli kadınlara destek olma sözü verdiler.

 

 

 

Toplantı ile ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Yaşa Erdoğan, " Bulaşıcı salgın hastalık insanlarımızı derinden etkilemektedir.Salgı hastalık kenar mahallelerde yokluk ve yoksulluk içinde yaşayanları daha çok vurduğunu görmekteyiz.Bize aktarılan sorunlar merkezi hükümetin, yerel yönetimlerin eksiklileri ve ilgisizlikleri sebebiyle yaşanıyor.

 

 

 

Bu bölgeler maalesef her konuda gözardı ediliyor,.kenar mahallelerde yaşıyor olmaları sanki kendi seçenekleriymiş gibi cezalandırılıyor.Biz CHP Gebze Kadın Kolları yönetimi olarak pandemi sürecinde mağdur olmuş yurttaşlarımıza kadın kolları mahalle temsilcilerimiz aracılığı ile ulaşmaya,imkanlar dahilinde bize ulaşan sorunları çözmeye çabalıyoruz,çalışıyoruz.Bu toplantıda tespit ettiğimiz kadınlarımızın sorunlarına çözüm arayacağız " dedi.

 

 

 

Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarının en üst düzeyde uygulandığı toplantı sonunda kadınların talebi ile çekilen fotoğrafların ardından Kadın Kolları yönetimi mahalleden ayrıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.