Gebze belediyesinden acil saha ekibi

Gebze 25.05.2021 - 13:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2294+ kez okundu.
 

Gebze belediyesinden acil saha ekibi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz duyurdu; 7/24 hizmet verecek, vatandaşların şikayet ve taleplerine çözüm üretecek “Acil Saha Ekipleri” devreye girdi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur  Büyükgöz duyurdu; 7/24 hizmet verecek, vatandaşların taleplerine çözüm üretecek Acil Saha Ekipleri devreye girdi.   Gebze Belediyesi’nin fen işleri, park ve bahçeler, temizlik işleri müdürlüklerinin hizmet sahasında görev alacak ‘Acil Saha Ekipleri’ isimli mobil hizmete ilişkin belediye başkan yardımcısı Ali Kaya’dan bilgi alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “İçlerinde gerekli ekipmanların da yer alacağı, park-bahçeler, fen işleri, temizlik işleri olarak 7/24 esasına uygun olarak verilecek bu konsept hizmetimizde; vatandaşımızdan sosyal medya mecraları başta olmak üzere diğer iletişim kanallarından bizlere ulaştırılacak talepler en kısa sürede sahada çözüme kavuşturulacak.   Vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek amacıyla devreye aldığımız bu hizmetimizin hayırlı olmasını dilerken, saha ekiplerimize de kolaylıklar temennilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.   
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz duyurdu; 7/24 hizmet verecek, vatandaşların şikayet ve taleplerine çözüm üretecek “Acil Saha Ekipleri” devreye girdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur  Büyükgöz duyurdu; 7/24 hizmet verecek, vatandaşların taleplerine çözüm üretecek Acil Saha Ekipleri devreye girdi.

 

Gebze Belediyesi’nin fen işleri, park ve bahçeler, temizlik işleri müdürlüklerinin hizmet sahasında görev alacak ‘Acil Saha Ekipleri’ isimli mobil hizmete ilişkin belediye başkan yardımcısı Ali Kaya’dan bilgi alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “İçlerinde gerekli ekipmanların da yer alacağı, park-bahçeler, fen işleri, temizlik işleri olarak 7/24 esasına uygun olarak verilecek bu konsept hizmetimizde; vatandaşımızdan sosyal medya mecraları başta olmak üzere diğer iletişim kanallarından bizlere ulaştırılacak talepler en kısa sürede sahada çözüme kavuşturulacak.

 

Vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek amacıyla devreye aldığımız bu hizmetimizin hayırlı olmasını dilerken, saha ekiplerimize de kolaylıklar temennilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.