Gebze belediyesi yaz okulları faliyetleri devam ediyor

41 Spor 14.08.2021 - 15:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2446+ kez okundu.
 

Gebze belediyesi yaz okulları faliyetleri devam ediyor

Gebze’nin en eğlenceli okulu, Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor.
Gebze’nin en eğlenceli okulu, Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor. 21 farklı branşta, 30 kurs merkezinde 7 bin 250 çocuğun ücretsiz olarak eğitim gördüğü Gebze Belediyesi Yaz Okulunun başarılı öğrencileri, sporun ve sporun büyülü dünyasıyla tanışıyor. Kentin farklı eğitim noktalarında, seçtiği bir spor dalında alanında uzman eğitimcilerin nezaretinde ücretsiz eğitimlerin verildiği Gebze Belediyesi Yaz Okulları’na katılan çocuklar halinden oldukça memnun.   Yaz aylarını, eğlenceli eğitimler ve sportif faaliyetler sayesinde dolu dolu geçiren Gebze Belediyesi Yaz Okulları öğrencileri hem eğleniyor hem de yeni arkadaşlıklar ediniyor. Çocuklarının sporla tanışmasına ve bir spor dalıyla profesyoneller eşliğinde uğraşmasına vesile olan Gebze Belediyesi Yaz Okulları’ndan oldukça memnun olduklarını dile getiren öğrenci velileri, bu imkanı kendilerine sunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyor.   
Gebze’nin en eğlenceli okulu, Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Gebze’nin en eğlenceli okulu, Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

21 farklı branşta, 30 kurs merkezinde 7 bin 250 çocuğun ücretsiz olarak eğitim gördüğü Gebze Belediyesi Yaz Okulunun başarılı öğrencileri, sporun ve sporun büyülü dünyasıyla tanışıyor. Kentin farklı eğitim noktalarında, seçtiği bir spor dalında alanında uzman eğitimcilerin nezaretinde ücretsiz eğitimlerin verildiği Gebze Belediyesi Yaz Okulları’na katılan çocuklar halinden oldukça memnun.

 

Yaz aylarını, eğlenceli eğitimler ve sportif faaliyetler sayesinde dolu dolu geçiren Gebze Belediyesi Yaz Okulları öğrencileri hem eğleniyor hem de yeni arkadaşlıklar ediniyor. Çocuklarının sporla tanışmasına ve bir spor dalıyla profesyoneller eşliğinde uğraşmasına vesile olan Gebze Belediyesi Yaz Okulları’ndan oldukça memnun olduklarını dile getiren öğrenci velileri, bu imkanı kendilerine sunan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.