Gebze belediyesi Ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine yardım gönderdi

Gebze 10.04.2021 - 17:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2481+ kez okundu.
 

Gebze belediyesi Ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine yardım gönderdi

Ramazan erzak konvoyunu Başkan Büyükgöz uğurladı. 11 ayın sultanı Ramazan’da Gebze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan erzak kolileri, adreslerine ulaştırılmaya başlandı
Ramazan erzak konvoyunu Başkan Büyükgöz uğurladı.   11 ayın sultanı Ramazan’da Gebze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan erzak kolileri, adreslerine ulaştırılmaya başlandı.   Mevlana kapalı pazar yerinde düzenlenen dağıtım törenine belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bizler bir vesileyiz. Birilerinin hayrını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir çabanın içerisindeyiz.   Görevli arkadaşlarımdan istirhamım; bu bir emanettir emanete sahip çıkalım ve emanet sahibini incitmeden teslim edelim. Bunu yaparsak bu iş amacına uygun halde gerçekleşmiş olur. 3 gün içerisinde o insanlara bu emanetleri teslim edelim.   İhtiyaç sahipleri başta olmak üzere tüm Gebzeli hemşerilerimizin bu mübarek ayda da yanlarında ve emrinde olacağız.   Tüm hemşerilerimizin Ramazanları mübarek olsun inşallah. Ramazan paylaştıkça güzel” dedi. Konuşmanın ardında erzak kolileri adreslere tek tek teslim edilmek üzere araçlara yüklendi.
Ramazan erzak konvoyunu Başkan Büyükgöz uğurladı. 11 ayın sultanı Ramazan’da Gebze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan erzak kolileri, adreslerine ulaştırılmaya başlandı

Ramazan erzak konvoyunu Başkan Büyükgöz uğurladı.

 

11 ayın sultanı Ramazan’da Gebze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan erzak kolileri, adreslerine ulaştırılmaya başlandı.

 

Mevlana kapalı pazar yerinde düzenlenen dağıtım törenine belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bizler bir vesileyiz. Birilerinin hayrını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir çabanın içerisindeyiz.

 

Görevli arkadaşlarımdan istirhamım; bu bir emanettir emanete sahip çıkalım ve emanet sahibini incitmeden teslim edelim. Bunu yaparsak bu iş amacına uygun halde gerçekleşmiş olur. 3 gün içerisinde o insanlara bu emanetleri teslim edelim.

 

İhtiyaç sahipleri başta olmak üzere tüm Gebzeli hemşerilerimizin bu mübarek ayda da yanlarında ve emrinde olacağız.

 

Tüm hemşerilerimizin Ramazanları mübarek olsun inşallah. Ramazan paylaştıkça güzel” dedi. Konuşmanın ardında erzak kolileri adreslere tek tek teslim edilmek üzere araçlara yüklendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.