Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz köyleri gezerek vatandaş ile yakın görüşmeler yaptı.

Gebze 05.03.2021 - 21:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3170+ kez okundu.
 

Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz köyleri gezerek vatandaş ile yakın görüşmeler yaptı.

Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Balçık, Pelitli, Tavşanlı ve Mollafenari mahallelerini ziyaret etti. Başkan Büyükgöz kırsal mahalle ziyaretlerinde; vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi
Başkan Büyükgöz mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle gezilerini aksatmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçenin kırsal yerleşim mahallelerini turladı.     Belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve belediye meclis üyeleriyle kırsal mahalleleri ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ilk durağı Balçık Mahallesi oldu.     Balçık Mahalle Muhtarı Halis Tepe’yi muhtarlık binasında ziyaret eden Başkan Büyükgöz mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.   YIL SONUNA KADAR BİTECEK   Mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.   Balçık’ın ardından Pelitli, Tavşanlı ve Muallimköy mahallelerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; ilçenin kırsal yerleşim alanlarında devam eden imar uygulamaları (şuyulandırma) çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.   MUHTARLARI ZİYARET     Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı, Tavşanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın, Muallimköy Mahalle Muhtarı Haydar Yılmaz’ı da ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; kırsal yerleşim mahallelerinde başlayan doğalgaz altyapı imalat çalışmalarının da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.   
Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Balçık, Pelitli, Tavşanlı ve Mollafenari mahallelerini ziyaret etti. Başkan Büyükgöz kırsal mahalle ziyaretlerinde; vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi

Başkan Büyükgöz mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle gezilerini aksatmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçenin kırsal yerleşim mahallelerini turladı.

 

 

Belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve belediye meclis üyeleriyle kırsal mahalleleri ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ilk durağı Balçık Mahallesi oldu.

 

 

Balçık Mahalle Muhtarı Halis Tepe’yi muhtarlık binasında ziyaret eden Başkan Büyükgöz mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

 

YIL SONUNA KADAR BİTECEK

 

Mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

 

Balçık’ın ardından Pelitli, Tavşanlı ve Muallimköy mahallelerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; ilçenin kırsal yerleşim alanlarında devam eden imar uygulamaları (şuyulandırma) çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.

 

MUHTARLARI ZİYARET

 

 

Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı, Tavşanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın, Muallimköy Mahalle Muhtarı Haydar Yılmaz’ı da ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; kırsal yerleşim mahallelerinde başlayan doğalgaz altyapı imalat çalışmalarının da hız kesmeden devam edeceğini söyledi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.