Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Beylikbağı Sarı camii inşaatında incelemelerde bulundu

Beylikbağı 18.08.2021 - 11:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 9731+ kez okundu.
 

Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Beylikbağı Sarı camii inşaatında incelemelerde bulundu

Beylikbağı bölgesinde bir dizi inceleme turu ve ziyaret gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölge esnaflarını da ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.
Başkan Büyükgöz Beylikbağı’nı turladı. Gebze’nin mahallelerinde devam eden proje çalışmaları ve hizmetler Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün takibinde. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahallelerde devam eden hizmet ve projeleri sahada takip ediyor ve denetliyor. Beylikbağı bölgesinde bir dizi inceleme ve ziyaret turu gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ilk durağı Sarıcami ve Meydan Düzenleme Proje alanı oldu. Cami inşaatının hızla devam ettiği proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Proje bölgesinin ardından Beylikbağı esnaflarını dükkanlarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölge sakinleriyle de hasbihal etti. ESNAFLARA HAYIRLI İŞLER Esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle sakinlerinin ve esnafların görüş, talep ve isteklerini de dinledi.   Esnaf turunun ardından bölgede devam eden üst yapı ve asfaltlama çalışmalarını da denetleyen Başkan Büyükgöz Yavuz Selim Mahallesi Selim Paşa Caddesi’nde sürdürülen asfalt öncesi tramer kazı çalışması hakkında fen işleri müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Büyükgöz ilçede yaya ve araç trafiğini daha da konforlu hale getirecek gerekli çalışmaların hız kesmeden sürdürüleceğini dile getirdi. 
Beylikbağı bölgesinde bir dizi inceleme turu ve ziyaret gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölge esnaflarını da ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Başkan Büyükgöz Beylikbağı’nı turladı. Gebze’nin mahallelerinde devam eden proje çalışmaları ve hizmetler Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün takibinde. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahallelerde devam eden hizmet ve projeleri sahada takip ediyor ve denetliyor.

Beylikbağı bölgesinde bir dizi inceleme ve ziyaret turu gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ilk durağı Sarıcami ve Meydan Düzenleme Proje alanı oldu. Cami inşaatının hızla devam ettiği proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Proje bölgesinin ardından Beylikbağı esnaflarını dükkanlarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölge sakinleriyle de hasbihal etti.

ESNAFLARA HAYIRLI İŞLER

Esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle sakinlerinin ve esnafların görüş, talep ve isteklerini de dinledi.

 

Esnaf turunun ardından bölgede devam eden üst yapı ve asfaltlama çalışmalarını da denetleyen Başkan Büyükgöz Yavuz Selim Mahallesi Selim Paşa Caddesi’nde sürdürülen asfalt öncesi tramer kazı çalışması hakkında fen işleri müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Büyükgöz ilçede yaya ve araç trafiğini daha da konforlu hale getirecek gerekli çalışmaların hız kesmeden sürdürüleceğini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.