Feniş alüminyum fabrikasını soydular

3.Sayfa 25.04.2021 - 13:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 5461+ kez okundu.
 

Feniş alüminyum fabrikasını soydular

Kocaeli'de faaliyette olmayan alüminyum fabrikasından kablo hırsızlığı
(AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir süredir faaliyette olmayan alüminyum fabrikasından elektrik kabloları çalındı. Alınan bilgiye göre, Beylikbağı Mahallesi İstanbul Caddesi'ndeki fabrika sahasında görevli güvenlik personeli, tesisattaki elektrik kablolarının çalındığını fark etmesi üzerine polise haber verdi. Bölgede inceleme yapan ekipler, kablo hırsızlığını gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Kocaeli'de faaliyette olmayan alüminyum fabrikasından kablo hırsızlığı

(AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir süredir faaliyette olmayan alüminyum fabrikasından elektrik kabloları çalındı.

Alınan bilgiye göre, Beylikbağı Mahallesi İstanbul Caddesi'ndeki fabrika sahasında görevli güvenlik personeli, tesisattaki elektrik kablolarının çalındığını fark etmesi üzerine polise haber verdi.

Bölgede inceleme yapan ekipler, kablo hırsızlığını gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.