EYT’lilere Gelecek Desteği

Gebze 27.03.2021 - 01:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2188+ kez okundu.
 

EYT’lilere Gelecek Desteği

Gelecek Partisi İletişim Başkan Yardımcısı Serap Çakır ve Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı ile ilçe yöneticileri EYT’liler ile bir araya gelerek EYT’lilerin sorunlarını dinledi.
EYT Gebze Başkanı Nuh Erdoğan’ın daveti ile gerçekleşen ziyarette Hasan Arabacı ile Ankara’dan dönen Serap Çakır EYT Gebze Şubesinde bir araya geldi. Nuh Erdoğan’ın sunumu nu sohbet ortamında dinleyen Çakır ve Arabacı karşılıklı olarak sorunları dile getirdiler. Hak edişlerimizi elimizden aldılar Nuh Erdoğan bizlere tanınan hak edişleri elimizden alınarak hak ediş beklemede yasası çıkarıldıktan sonra elimiz kolumuz bağlandı. Mahkemeye gideceğiz ama beklemede göründüğü için hiçbir sonuç alamıyoruz. En Çok EYT’li Gebze Bölgesinde Emeklilikte yaşa takılanların en yoğun olduğu bölge Gebze olmasının altını çizen Nuh Erdoğan, Biz EYT’liler devletin bütçesine yük olmuyoruz fuzuli harcamalar yerine o kaynak biz EYT’lilere aktarılsa daha iyi bir durumda olurduk. Söz Veriyorum. EYT’lilerin, ‘’iktidara gelirseniz bizlere EYT’lileri bu maduriyetten kurtaracağınıza söz verebilecek misiniz? Sorusuna Çakır, ‘’hem partim hem de Sayın Hocamız Davutoğlu adına söz veriyorum’’ dedi. Arabacı’nın, ‘’İktidar oy kaybediyor ve kaybetmesinin hemen ardından yarın EYT’liler için ‘geri adım atıyoruz yasağı çıkaracağım’ derse yine de oy verecekmisiniz?’’ Sorusuna EYT’liler, ‘’bugüne kadar maalesef bize destek olmayan bir yapı içerisinde son dakika böyle bir karar alınması kararımızdan vaz geçirmeyecek ve iktidar partisine kesinlikle ne olursa olsun oy vermeyeceğiz’’ cevabı aldı.
Gelecek Partisi İletişim Başkan Yardımcısı Serap Çakır ve Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı ile ilçe yöneticileri EYT’liler ile bir araya gelerek EYT’lilerin sorunlarını dinledi.

EYT Gebze Başkanı Nuh Erdoğan’ın daveti ile gerçekleşen ziyarette Hasan Arabacı ile Ankara’dan dönen Serap Çakır EYT Gebze Şubesinde bir araya geldi. Nuh Erdoğan’ın sunumu nu sohbet ortamında dinleyen Çakır ve Arabacı karşılıklı olarak sorunları dile getirdiler.


Hak edişlerimizi elimizden aldılar


Nuh Erdoğan bizlere tanınan hak edişleri elimizden alınarak hak ediş beklemede yasası çıkarıldıktan sonra elimiz kolumuz bağlandı. Mahkemeye gideceğiz ama beklemede göründüğü için hiçbir sonuç alamıyoruz.


En Çok EYT’li Gebze Bölgesinde


Emeklilikte yaşa takılanların en yoğun olduğu bölge Gebze olmasının altını çizen Nuh Erdoğan, Biz EYT’liler devletin bütçesine yük olmuyoruz fuzuli harcamalar yerine o kaynak biz EYT’lilere aktarılsa daha iyi bir durumda olurduk.
Söz Veriyorum.


EYT’lilerin, ‘’iktidara gelirseniz bizlere EYT’lileri bu maduriyetten kurtaracağınıza söz verebilecek misiniz? Sorusuna Çakır, ‘’hem partim hem de Sayın Hocamız Davutoğlu adına söz veriyorum’’ dedi.


Arabacı’nın, ‘’İktidar oy kaybediyor ve kaybetmesinin hemen ardından yarın EYT’liler için ‘geri adım atıyoruz yasağı çıkaracağım’ derse yine de oy verecekmisiniz?’’ Sorusuna EYT’liler, ‘’bugüne kadar maalesef bize destek olmayan bir yapı içerisinde son dakika böyle bir karar alınması kararımızdan vaz geçirmeyecek ve iktidar partisine kesinlikle ne olursa olsun oy vermeyeceğiz’’ cevabı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.