Eskihisar Sanat akşamları dün itibari ile yeniden başladı

Gebze 29.08.2021 - 11:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2259+ kez okundu.
 

Eskihisar Sanat akşamları dün itibari ile yeniden başladı

Eskihisar Kültür-Sanat Akşamları verilen aranın ardından Serdar Tuncer’in şiir dinletisiyle yeniden başladı.
Geçtiğimiz haftalarda yurdun farklı yerlerinde meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle ara verilen Eskihisar Kültür Sanat Akşamları kaldığı yerden yeniden başladı. Gebze’nin denize açılan kapısı Eskihisar’ın tarihi mekanı kalede, Gebzelileri buluşturan kültür sanat akşamları Serdar Tuncer’in şiir dinletisiyle start aldı.   Şiir dinletisi öncesi Gebzeli hemşerilerine aşure ikramında bulunan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, program öncesi yaptığı selamlama konuşmasında ilçede kültür-sanat programları ve sosyal aktivitelerin artarak devam edeceğini söyledi.   Kaleyi dolduran Gebzeli hemşerilerine keyifli seyirler dileyen Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra programa AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar aileleriyle birlikte katıldı. Programın konuk sanatçısı Serdar Tuncer de en güzel ve duygu dolu şiirlerini Eskihisar Kalesi’ni dolduran Gebzeliler için seslendirdi.     
Eskihisar Kültür-Sanat Akşamları verilen aranın ardından Serdar Tuncer’in şiir dinletisiyle yeniden başladı.

Geçtiğimiz haftalarda yurdun farklı yerlerinde meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle ara verilen Eskihisar Kültür Sanat Akşamları kaldığı yerden yeniden başladı. Gebze’nin denize açılan kapısı Eskihisar’ın tarihi mekanı kalede, Gebzelileri buluşturan kültür sanat akşamları Serdar Tuncer’in şiir dinletisiyle start aldı.

 

Şiir dinletisi öncesi Gebzeli hemşerilerine aşure ikramında bulunan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, program öncesi yaptığı selamlama konuşmasında ilçede kültür-sanat programları ve sosyal aktivitelerin artarak devam edeceğini söyledi.

 

Kaleyi dolduran Gebzeli hemşerilerine keyifli seyirler dileyen Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra programa AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar aileleriyle birlikte katıldı. Programın konuk sanatçısı Serdar Tuncer de en güzel ve duygu dolu şiirlerini Eskihisar Kalesi’ni dolduran Gebzeliler için seslendirdi.   

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.