Erhan Bölük Gebze haberleri

Özel Haber 10.05.2019 - 13:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2300+ kez okundu.
 

Erhan Bölük Gebze haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Erhan Bölük Neye isyan etti...?
ARTIK YETER: Başlıklı yazısında Chp Gebze Belediye Meclis Üyesi Erhan Bölük Şunlara yazdı: Bu harita da bulunan yer Gebze Cumhuriyet Mahallesi Bilge ilköğretim okulunun yanında bulunan, yeşil alan sabit Pazar, Spor Kompleksi ve kreş gibi toplum yararına kulanılması gereken tek boş alan kalmıştı, burayıda 4081 ada 11.12.13.14.15.16 toplamda 6 adet parsel yapıp parseleyip birilerine vermiş, Gebze Belediyesi bu gün yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Beylikbağı sabit halk Pazar’ı olacak bu yeri geri almak için lütfen destek istiyorum sizlerden. Yeter artık her yeri satdılar burayı geri alalım bu parselasyon iptal edilene kadar bu durumu protesto etmek için herkes elinden geleni yapmalı. Özelikle siviltoplum önderleri sevgili basınımız susmayın muhtarlarım bu duruma tepki koydu onlarında bilgisi yokmuş daha önceden 2017 yılında gebze belediyesi bu yeri parsellemiş bunun iptalini mutlaka yaptırmamız gerek kamu oyununun takdirine sunarım saygılarımla gebze CHP meclis üyesi Erhan Bölük SAYGILARIMLA yorum yazmayı ihmal etmeyin arkadaşlar İSTE O HARİTA:
Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Erhan Bölük Neye isyan etti...?

ARTIK YETER:

Başlıklı yazısında Chp Gebze Belediye Meclis Üyesi Erhan Bölük Şunlara yazdı:

Bu harita da bulunan yer Gebze Cumhuriyet Mahallesi Bilge ilköğretim okulunun yanında bulunan, yeşil alan sabit Pazar, Spor Kompleksi ve kreş gibi toplum yararına kulanılması gereken tek boş alan kalmıştı, burayıda 4081 ada 11.12.13.14.15.16 toplamda 6 adet parsel yapıp parseleyip birilerine vermiş, Gebze Belediyesi bu gün yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Beylikbağı sabit halk Pazar’ı olacak bu yeri geri almak için lütfen destek istiyorum sizlerden. Yeter artık her yeri satdılar burayı geri alalım bu parselasyon iptal edilene kadar bu durumu protesto etmek için herkes elinden geleni yapmalı. Özelikle siviltoplum önderleri sevgili basınımız susmayın muhtarlarım bu duruma tepki koydu onlarında bilgisi yokmuş daha önceden 2017 yılında gebze belediyesi bu yeri parsellemiş bunun iptalini mutlaka yaptırmamız gerek kamu oyununun takdirine sunarım saygılarımla gebze CHP meclis üyesi Erhan Bölük SAYGILARIMLA yorum yazmayı ihmal etmeyin arkadaşlar

İSTE O HARİTA:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.