Engin KILIÇ Ak Parti kongrelerini eleştirdi

Siyaset 17.02.2021 - 10:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2518+ kez okundu.
 

Engin KILIÇ Ak Parti kongrelerini eleştirdi

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatı haftalık toplantısını ilçe merkezinde yaptı.
Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatı haftalık toplantısını ilçe merkezinde yaptı.   Toplantı sonunda değerlendirmelerde bulunan Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman Gebze’mizin tüm mahallelerinde ve köylerinde teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz.   Bu kapsamda bizimle  beraber yol almak isteyen tüm Gebzeli Hemşerilerimizi Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatımıza destek olmaya çağırıyorum artık umut var artık çare var artık yapıcı bir muhalefet ve iktidar bekleyen Yeniden Refah Var sizlerin desteğiyle ülkemize hep birlikte hizmet etmek istiyoruz.   Bu kutlu davada bizimle yol almak isteyen tüm Gebzeli hemşerilerimizi bizimle birlikte tüm mahalle teşkilatlarımızda çalışmaya davet ediyoruz. Ayrıca tüm sandıklarımıza Baş Müşahit ve müşahitlerimizi en kısa zamanda atayacağız. Dedi Ardından Söz Alan İlçe Başkanı Engin Kılıç; Hükümet sözcüleri Türkiye'de 3 kişiden birinin sosyal yardım aldığını ifade etmiştir. Hükümetimiz bu hayat pahalılığının enflasyonun bu gıda fiyatlarındaki astronomik artışların sebebi ve sorumlusu olarak stokçuları, aracıları, komisyoncuları, aç gözlü bakkalları, marketleri esnafı suçlu ilan etmesi ve onların üzerine gitmesi düşündürücüdür.   Hepiniz çok iyi biliyorsunuz adeta yağmur gibi yağan zamlar, sürekli artan katlanan fahiş vergiler son 3 senede elektriğin 93, doğalgazın yüzde 63 artmasıdır. Son 1 senede döviz kurlarının 40- 50 oranında değer kazanması artması sürekli olarak özellikle de üzerindeki vergiler sebebiyle artan akaryakıt fiyatları bunun yanında 19 senelik yanlış tarım politikaları sonucunda Ülkemizde maalesef bu duruma gelinmiştir.   Lokantasına Kafesine, çay ocağına müşteri oturtamayan ağırlayamayan esnaf Ak Parti kongrelerinde salonların dolmasını ibretle izliyor ve bunun kaşlığını sandıkta mutlaka gösterecektir. Bu elbette ki kamuoyu vicdanında toplum nezdinde karşılık bulmadı. İktidarın gazetelerinden bir tanesinde birinci sayfada manşetten “sürdürülebilir fakirlik tüyoları” verdiler Bu gazetenin haberiyle dar gelirli milyonlara markete gittiklerinde kendilerinin ya da çocuklarının canının çektiği gıda ürünlerini “almadan çıkmanın” yolları anlatılıyor.   Fakirliğe alıştırma, halkı fakirliğe dayanıklı hale getirme projesi uygulanıyor.   Bu anlayış bu zihniyet hep bana çok bana halka ise sosyal açlık sınırı yardımı yeterli açlık sınırının altıda asgari ücret yeterli iktidara mahkûmiyet için bunu yapıyorlar birçok yerde konuşmak isteyenleri iş, aş ile göz dağı veriyorlar bu böyle gitmez İnşallah halkımızda desteğiyle iktidar olacağız ve sosyal yardımlara muhtaç değil aşi ve işi olan vatandaşlarımızla sağlıklı huzurlu ve kardeşçe yaşayacağız. İnşaallah Üzüntümüz büyük Katıl pkk tarafından   şehit olan 13 vatandaşımıza Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Ruhlarına birer Fatiha okuyalım Milletimizin başısağolsun.dedi.    
Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatı haftalık toplantısını ilçe merkezinde yaptı.

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatı haftalık toplantısını ilçe merkezinde yaptı.

 

Toplantı sonunda değerlendirmelerde bulunan Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman Gebze’mizin tüm mahallelerinde ve köylerinde teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Bu kapsamda bizimle  beraber yol almak isteyen tüm Gebzeli Hemşerilerimizi Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatımıza destek olmaya çağırıyorum artık umut var artık çare var artık yapıcı bir muhalefet ve iktidar bekleyen Yeniden Refah Var sizlerin desteğiyle ülkemize hep birlikte hizmet etmek istiyoruz.

 

Bu kutlu davada bizimle yol almak isteyen tüm Gebzeli hemşerilerimizi bizimle birlikte tüm mahalle teşkilatlarımızda çalışmaya davet ediyoruz. Ayrıca tüm sandıklarımıza Baş Müşahit ve müşahitlerimizi en kısa zamanda atayacağız. Dedi Ardından Söz Alan İlçe Başkanı Engin Kılıç;

Hükümet sözcüleri Türkiye'de 3 kişiden birinin sosyal yardım aldığını ifade etmiştir. Hükümetimiz bu hayat pahalılığının enflasyonun bu gıda fiyatlarındaki astronomik artışların sebebi ve sorumlusu olarak stokçuları, aracıları, komisyoncuları, aç gözlü bakkalları, marketleri esnafı suçlu ilan etmesi ve onların üzerine gitmesi düşündürücüdür.

 

Hepiniz çok iyi biliyorsunuz adeta yağmur gibi yağan zamlar, sürekli artan katlanan fahiş vergiler son 3 senede elektriğin 93, doğalgazın yüzde 63 artmasıdır. Son 1 senede döviz kurlarının 40- 50 oranında değer kazanması artması sürekli olarak özellikle de üzerindeki vergiler sebebiyle artan akaryakıt fiyatları bunun yanında 19 senelik yanlış tarım politikaları sonucunda Ülkemizde maalesef bu duruma gelinmiştir.

 

Lokantasına Kafesine, çay ocağına müşteri oturtamayan ağırlayamayan esnaf Ak Parti kongrelerinde salonların dolmasını ibretle izliyor ve bunun kaşlığını sandıkta mutlaka gösterecektir. Bu elbette ki kamuoyu vicdanında toplum nezdinde karşılık bulmadı. İktidarın gazetelerinden bir tanesinde birinci sayfada manşetten “sürdürülebilir fakirlik tüyoları” verdiler Bu gazetenin haberiyle dar gelirli milyonlara markete gittiklerinde kendilerinin ya da çocuklarının canının çektiği gıda ürünlerini “almadan çıkmanın” yolları anlatılıyor.

 

Fakirliğe alıştırma, halkı fakirliğe dayanıklı hale getirme projesi uygulanıyor.

 

Bu anlayış bu zihniyet hep bana çok bana halka ise sosyal açlık sınırı yardımı yeterli açlık sınırının altıda asgari ücret yeterli iktidara mahkûmiyet için bunu yapıyorlar birçok yerde konuşmak isteyenleri iş, aş ile göz dağı veriyorlar bu böyle gitmez İnşallah halkımızda desteğiyle iktidar olacağız ve sosyal yardımlara muhtaç değil aşi ve işi olan vatandaşlarımızla sağlıklı huzurlu ve kardeşçe yaşayacağız. İnşaallah Üzüntümüz büyük Katıl pkk tarafından   şehit olan 13 vatandaşımıza Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Ruhlarına birer Fatiha okuyalım Milletimizin başısağolsun.dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.