Ellibeş, teşekkür mesajı yayımladı

Siyaset 09.11.2020 - 15:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1426+ kez okundu.
 

Ellibeş, teşekkür mesajı yayımladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 7.Olağan İl Kongresi’nin büyük bir coşku ve heyeanla geçmesinden dolayı bütün teşkilata teşekkür etti.
YENİ BİR BAŞLANGIÇ AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, kongre sonrası yayımladığı ilk mesajında şunları söyledi: “Çok konuşulacak, farklı açılardan değerlendirilecek bir genel kurulu geride bıraktık. Herşeyden önce kongremizi teşrifleriyle onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Ve elbette en büyük teşekkkürü bizleri her zaman olduğu gibi yine yalnız bırakmayan ve daima güçlü kılan teşkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her kongre partimizde yenilenmeyi de getirir. Bu nedenle yönetim kurulunda bayrağı devreden arkadaşlarımıza bugüne kadar sundukları katkı için teşekkür ederken, yebi yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Çok özenip, gece-gündüz yorulmadan çalışarak hazırlandığımız kongremizin hayırlar getirmesini diliyorum. AK Parti henüz 19 yaşında çok genç bir parti. Bu kongreyle inandığı yolda yürüyen güçlü teşkilatımızla yeni bir dönemi başlatmak için yola çıkıyoruz. Tek derdi 83 milyonun tamamının refahı olan bu yolda Allah Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun”.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 7.Olağan İl Kongresi’nin büyük bir coşku ve heyeanla geçmesinden dolayı bütün teşkilata teşekkür etti.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, kongre sonrası yayımladığı ilk mesajında şunları söyledi: “Çok konuşulacak, farklı açılardan değerlendirilecek bir genel kurulu geride bıraktık. Herşeyden önce kongremizi teşrifleriyle onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Ve elbette en büyük teşekkkürü bizleri her zaman olduğu gibi yine yalnız bırakmayan ve daima güçlü kılan teşkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her kongre partimizde yenilenmeyi de getirir. Bu nedenle yönetim kurulunda bayrağı devreden arkadaşlarımıza bugüne kadar sundukları katkı için teşekkür ederken, yebi yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Çok özenip, gece-gündüz yorulmadan çalışarak hazırlandığımız kongremizin hayırlar getirmesini diliyorum. AK Parti henüz 19 yaşında çok genç bir parti. Bu kongreyle inandığı yolda yürüyen güçlü teşkilatımızla yeni bir dönemi başlatmak için yola çıkıyoruz. Tek derdi 83 milyonun tamamının refahı olan bu yolda Allah Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.