Ellibeş’ten 23 Nisan mesajı

Gündem 22.04.2021 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2069+ kez okundu.
 

Ellibeş’ten 23 Nisan mesajı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in 23 Nisan Ulsal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayımladı:
MİLLİ İRADENİN TECELLİGAHI 101 YAŞINDA   “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101.yılını, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum.  Türkiye Büyük Millet Meclisi, vatanımızın işgal edildiği, bağımsızlığımıza kastedildiği en karanlık dönemde kurulmuş; güçlü ve sarsılmaz iradesiyle bağımsızlık mücadelemize ışık tutmuştur.    Darbe, cunta ve vesayet girişimleri ile terör saldırıları karşısında dahi milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millet egemenliğinin, demokrasinin ve bağımsızlığımızın en önemli sembollerinden biri olmaya her zaman devam edecektir.   23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, milletimizin çocuklarımıza olan inancının aynı zamanda bir simgesi olmuştur. Bu nedenle diyoruz ki, cennet ülkemiz çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşacaktır. Bu vesileyle, kuruluşundan bu yana, Türkiye Büyük Milleti Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyorum. İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. 23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımızla gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in 23 Nisan Ulsal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayımladı:

MİLLİ İRADENİN TECELLİGAHI 101 YAŞINDA

 


“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101.yılını, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi, vatanımızın işgal edildiği, bağımsızlığımıza kastedildiği en karanlık dönemde kurulmuş; güçlü ve sarsılmaz iradesiyle bağımsızlık mücadelemize ışık tutmuştur. 

 


Darbe, cunta ve vesayet girişimleri ile terör saldırıları karşısında dahi milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millet egemenliğinin, demokrasinin ve bağımsızlığımızın en önemli sembollerinden biri olmaya her zaman devam edecektir.

 


23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, milletimizin çocuklarımıza olan inancının aynı zamanda bir simgesi olmuştur.
Bu nedenle diyoruz ki, cennet ülkemiz çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşacaktır.
Bu vesileyle, kuruluşundan bu yana, Türkiye Büyük Milleti Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyorum.


İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.


23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımızla gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.