Ellibeş: “Çok söyleyen değil, çok çalışanın milletimize faydası var”

Darıca 10.12.2020 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2117+ kez okundu.
 

Ellibeş: “Çok söyleyen değil, çok çalışanın milletimize faydası var”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’de salgının başladığı Mart ayından bu yana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin esnaf ve ihtiyaç sahiplerine bugüne kadar 238,6 milyon TL kaynak yarattığını hatırlatarak, “Milletimizin kaynaklarını yine milleti için kullanan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bu anlayış takdiri hak ediyor. Çok söyleyenin değil, çok çalışanın milletimize faydası var” dedi.
KISITLAMALAR YENİDEN BAŞLADI AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Korona Virüs vakalarının yeniden artışa geçmesi üzerine 20 Kasım’dan itibaren sağlık tedbirlerinin artırıldığını, hafta için belirli saatlerde, hafta sonları ise gün boyu sokağa çıkma kısıtlamaları getirildiğini hatırlattı. Kafe ve restoran gibi halka açık yerlerde masa servislerinin de bu kapsamda yapılmadığını belirten Başkan Ellibeş, şunları söyledi: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ “Maalesef alınan tüm tedbirlere rağmen vaka sayılarında artış devam ediyor. Bu nedenle tedbirlere harfiyen uymaya devam etmeliyiz. Herşeyden önemlisi sağlığımız. Ancak bunun yanında ekonomik anlamda bu salgından ciddi şekilde etkilenen kesimler bulunuyor. Bunların başında hiç istenmese de esnafımız geliyor. Hükümetimiz en başından beri kısa çalışma ödenekleri, sosyal koruma kalkanı programı, işveren ve çalışanlara sağlanan soyal yardım destekleriyle vatandaşımızın yanında oldu.” NAKDİ VE SOSYAL DESTEKLER “Bütün bunların yanında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın da, esnafımız başta olmak üzere, sağlık çalışanları ve ihtiyaç sahibi ailelere nakdi ve sosyal desteklerine devam ediyor. Önce insan diyerek çalışmalarına yön veren Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin salgının başladığı mart ayından bu yana 238,6 milyon TL kaynak yaratması müthiş bir destek.” ON AYDA 366,6 MİLYON KAYNAK “Bunun yanında piyasaya borçlar da yılbaşı gelmeden kapatılarak, 122 milyon TL daha dağıtılacak. Böylece 366,6 milyon TL’lik bir kaynak ortaya çıkıyor. Pandemi sürecinde çok söyleyen değil çok iş yapan yöneticileri görmekten vatandaşımız memnun. Çünkü çok söyleyen değil, çok çalışanın milletimize faydası var. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’de salgının başladığı Mart ayından bu yana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin esnaf ve ihtiyaç sahiplerine bugüne kadar 238,6 milyon TL kaynak yarattığını hatırlatarak, “Milletimizin kaynaklarını yine milleti için kullanan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bu anlayış takdiri hak ediyor. Çok söyleyenin değil, çok çalışanın milletimize faydası var” dedi.

KISITLAMALAR YENİDEN BAŞLADI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Korona Virüs vakalarının yeniden artışa geçmesi üzerine 20 Kasım’dan itibaren sağlık tedbirlerinin artırıldığını, hafta için belirli saatlerde, hafta sonları ise gün boyu sokağa çıkma kısıtlamaları getirildiğini hatırlattı. Kafe ve restoran gibi halka açık yerlerde masa servislerinin de bu kapsamda yapılmadığını belirten Başkan Ellibeş, şunları söyledi:
ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
“Maalesef alınan tüm tedbirlere rağmen vaka sayılarında artış devam ediyor. Bu nedenle tedbirlere harfiyen uymaya devam etmeliyiz. Herşeyden önemlisi sağlığımız. Ancak bunun yanında ekonomik anlamda bu salgından ciddi şekilde etkilenen kesimler bulunuyor. Bunların başında hiç istenmese de esnafımız geliyor. Hükümetimiz en başından beri kısa çalışma ödenekleri, sosyal koruma kalkanı programı, işveren ve çalışanlara sağlanan soyal yardım destekleriyle vatandaşımızın yanında oldu.”
NAKDİ VE SOSYAL DESTEKLER
“Bütün bunların yanında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın da, esnafımız başta olmak üzere, sağlık çalışanları ve ihtiyaç sahibi ailelere nakdi ve sosyal desteklerine devam ediyor. Önce insan diyerek çalışmalarına yön veren Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin salgının başladığı mart ayından bu yana 238,6 milyon TL kaynak yaratması müthiş bir destek.”
ON AYDA 366,6 MİLYON KAYNAK
“Bunun yanında piyasaya borçlar da yılbaşı gelmeden kapatılarak, 122 milyon TL daha dağıtılacak. Böylece 366,6 milyon TL’lik bir kaynak ortaya çıkıyor. Pandemi sürecinde çok söyleyen değil çok iş yapan yöneticileri görmekten vatandaşımız memnun. Çünkü çok söyleyen değil, çok çalışanın milletimize faydası var. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.