Ellibeş:Bu başarının altında milletimize olsan sevdamız vardır

Gündem 13.04.2021 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3267+ kez okundu.
 

Ellibeş:Bu başarının altında milletimize olsan sevdamız vardır

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki gün açıklanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2 yıllık performansını değerlendirdi: “Bir yandan Pandemi desteklerinin devam etmesi, diğer taraftan alt yapı, üst yapı ve ulaşım yatırımlarının aksamadan sürmesi çifte başarıdır. Bu bir sevda işidir” dedi.
HEM GÖNÜLLERE, HEM ŞEHRE DOKUNUYOR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, “Sevdamız Kocaeli” başlığıyla iki yıllık görev süresini değerlendirdi. İki altın yıl olarak belirtilen dönemde ilimizde gerçekleştirilen 226 eser ve hizmet tanıtıldı. Devam eden 85 eser ve hizmet hakkında bilgi verildi. Toplam 3 milyar 979 milyon 605 bin TL’lik 311 eser ve hizmetin iki yıla sığdırılmasının büyük bir başarı olduğunu belirten Başkan Ellibeş, özellikle yapımı devam eden 1.105 konutluk İzmit Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi, 178 bin m2’lik alanda kurulacak Dilovası Kentsel Dönüşüm ve Kömürcüler OSB Projesi, Körfez 500 konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi, Derince Millet Bahçesi, 1,8 km’lik Karamürsel dal-çık projesi (bitme aşamasına geldi), 822 m çift hatlı İzmit Kuruçeşme Tramvay Hattı, 15,6 km’lik Gebze-Darıca metro hattının bu iki yıl içinde başlamış ve bazılarının bitme aşamasına gelmiş olmasının, verilen sözlerin tutulmasını ne kadar önemsendiğini gösterdiğini belirterek şunları söyledi:  AMASIZ, FAKATSIZ HİZMET ANLAYIŞI “AK Parti’nin belediyecilik anlayışında, verilen sözlerin mutlaka yerine getirilmesi vardır. Bunun en iyi örneğini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde bizler yaşıyoruz. Bugün hayata geçirilen ve yapımı devam eden her eser ve hizmetle ilgili bugüne kadar halkımıza hiçbir mazeret sunulmadı. Pandemi var, yapamıyoruz demeden her sözünü yerine getiren Büyükşehir Başkanımız ve ekibi var. Sadece kendi alanı içinde kalmıyor, ayrım yapmadan 12 ilçeye de yardım elini uzatıyor. Bugüne kadar yapılan bu hizmet ve yatırımları birilerinin kıskanması çok normal. Birileri yatırım yapmamayı, hizmet üretmemeyi, Kanal İstanbul gibi dünyada birçok dengeleri ülkemiz lehine çevirecek bir projeyi bile engellemeyi başarı sayarken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin amasız, fakatsız bu hizmet anlayışı takdire şayandır. Öyle inanıyorum ki, bu iki yılda elde edilen başarı, önümüzdeki üç yılda yapılacak ve şehrimize değer katacak diğer projelerin de habercisidir”.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki gün açıklanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2 yıllık performansını değerlendirdi: “Bir yandan Pandemi desteklerinin devam etmesi, diğer taraftan alt yapı, üst yapı ve ulaşım yatırımlarının aksamadan sürmesi çifte başarıdır. Bu bir sevda işidir” dedi.

HEM GÖNÜLLERE, HEM ŞEHRE DOKUNUYOR


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, “Sevdamız Kocaeli” başlığıyla iki yıllık görev süresini değerlendirdi. İki altın yıl olarak belirtilen dönemde ilimizde gerçekleştirilen 226 eser ve hizmet tanıtıldı.

Devam eden 85 eser ve hizmet hakkında bilgi verildi. Toplam 3 milyar 979 milyon 605 bin TL’lik 311 eser ve hizmetin iki yıla sığdırılmasının büyük bir başarı olduğunu belirten Başkan Ellibeş, özellikle yapımı devam eden 1.105 konutluk İzmit Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi, 178 bin m2’lik alanda kurulacak Dilovası Kentsel Dönüşüm ve Kömürcüler OSB Projesi, Körfez 500 konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi, Derince Millet Bahçesi, 1,8 km’lik Karamürsel dal-çık projesi (bitme aşamasına geldi), 822 m çift hatlı İzmit Kuruçeşme Tramvay Hattı, 15,6 km’lik Gebze-Darıca metro hattının bu iki yıl içinde başlamış ve bazılarının bitme aşamasına gelmiş olmasının, verilen sözlerin tutulmasını ne kadar önemsendiğini gösterdiğini belirterek şunları söyledi: 


AMASIZ, FAKATSIZ HİZMET ANLAYIŞI


“AK Parti’nin belediyecilik anlayışında, verilen sözlerin mutlaka yerine getirilmesi vardır. Bunun en iyi örneğini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde bizler yaşıyoruz. Bugün hayata geçirilen ve yapımı devam eden her eser ve hizmetle ilgili bugüne kadar halkımıza hiçbir mazeret sunulmadı. Pandemi var, yapamıyoruz demeden her sözünü yerine getiren Büyükşehir Başkanımız ve ekibi var. Sadece kendi alanı içinde kalmıyor, ayrım yapmadan 12 ilçeye de yardım elini uzatıyor. Bugüne kadar yapılan bu hizmet ve yatırımları birilerinin kıskanması çok normal. Birileri yatırım yapmamayı, hizmet üretmemeyi, Kanal İstanbul gibi dünyada birçok dengeleri ülkemiz lehine çevirecek bir projeyi bile engellemeyi başarı sayarken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin amasız, fakatsız bu hizmet anlayışı takdire şayandır. Öyle inanıyorum ki, bu iki yılda elde edilen başarı, önümüzdeki üç yılda yapılacak ve şehrimize değer katacak diğer projelerin de habercisidir”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.