Dilovası’nda gelenek sürüyor, yüzler gülüyor

Dilovası 06.09.2021 - 17:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3377+ kez okundu.
 

Dilovası’nda gelenek sürüyor, yüzler gülüyor

Eğitime verdiği destek ile her zaman adından övgü ile söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin tamamına yönelik her yıl istikrarlı olarak gerçekleştirdiği kırtasiye malzemesi dağıtımını bu yılda devam ettirdi.
   Göreve başlar başlamaz makam aracını satarak elde ettiği geliri ilçede bulunan öğrencilere kırtasiye malzemesi almak için harcayan ve hazırlanan bütçeye ekleyen, sonraki yıllarda da bu organizasyonu aksatmadan devam ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu yılda geleneği bozmadı. Hiç bir ayrım yapmadan, ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin tamamına yapılan kırtasiye malzemesi dağıtımı öğrenciler ve veliler tarafından mutlulukla karşılandı. YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONU TÖRENLE BAŞLADI 2021-2022 Eğitim öğretim yılı açılış töreni Dilovası’nda Solventaş İlköğretim Okulu ve Dilovası MTAL Lisesi’nde gerçekleşti. Düzenlenen yeni eğitim-öğretim açılışı törenine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Şube Müdürleri, Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. DİLOVASI’NDA Kİ ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI Yeni eğitim-öğretim açılış töreninde konuşan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Dilovası’nda ki öğrencilerimiz çok şanslı. Üç yıl önce göreve başlayan Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana her eğitim öğretim yılı başında tüm öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak dağıtarak bu güzel geleneği sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl zorlu bir süreç yaşadık pandemi nedeniyle uzaktan eğitimlerimize devam ettik. Bu süreçte de başkanımız üzerine düşenin fazlasını yaparak ilçemizde ki tüm öğrencilerimize en güzel tabletleri dağıtarak eğitime büyük destek sağladı. Her yıl bu güzelliği bize yaşattığı için Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e eğitim camiamız ve öğrencilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. BALAY’DAN AŞI UYARISI Öğrencilere aşı uyarısında da bulunan Balay, “Pandemi ile mücadelemizde ki en büyük güvencemiz aşı olmamızdır. Bizler sizlere aşının önemini anlatıyoruz. Sizlerde ailelerinize aşının önemini anlatarak herkesin aşı olmasını sağlayalım. Aşı olursak toplumsal olarak bağışıklık kazanarak bu mücadeleden başarı ile kurtuluruz. Yoksa yine eğitim ve öğretimlerimize evlerimizde devam etmek zorunda kalırız ve hepimiz sıkıntı yaşarız” diyerek öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. EĞİTİME KATKI SAĞLAMAK EN BÜYÜK MUTLULUK Amaçlarının gelir seviyesi düşük ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmek olduğunu, fakat projeyi daha kapsamlı hale getirerek ilçede bulunan tüm öğrencilerin istifade etmesini sağladıklarını ifade eden Hamza Şayir, "İlçemizde yaklaşık 14 bin öğrencimiz var. Belediye Başkanlık görevine gelir gelmez, sosyal sorumluluk çerçevesinde tüm öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaya karar verdik. Bugüne kadar da, hiçbir ayrım yapmaksızın istikrarlı olarak her eğitim öğretim yılı başlangıcında projemizi gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu uygulamamız devam edecek. Vatanına, bayrağına bağlı, aidiyet duygusu yüksek öğrenciler yetiştirebilmek adına bir katkı yapabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.
Eğitime verdiği destek ile her zaman adından övgü ile söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin tamamına yönelik her yıl istikrarlı olarak gerçekleştirdiği kırtasiye malzemesi dağıtımını bu yılda devam ettirdi.

 

 Göreve başlar başlamaz makam aracını satarak elde ettiği geliri ilçede bulunan öğrencilere kırtasiye malzemesi almak için harcayan ve hazırlanan bütçeye ekleyen, sonraki yıllarda da bu organizasyonu aksatmadan devam ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu yılda geleneği bozmadı. Hiç bir ayrım yapmadan, ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin tamamına yapılan kırtasiye malzemesi dağıtımı öğrenciler ve veliler tarafından mutlulukla karşılandı.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONU TÖRENLE BAŞLADI

2021-2022 Eğitim öğretim yılı açılış töreni Dilovası’nda Solventaş İlköğretim Okulu ve Dilovası MTAL Lisesi’nde gerçekleşti. Düzenlenen yeni eğitim-öğretim açılışı törenine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Şube Müdürleri, Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

DİLOVASI’NDA Kİ ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI

Yeni eğitim-öğretim açılış töreninde konuşan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Dilovası’nda ki öğrencilerimiz çok şanslı. Üç yıl önce göreve başlayan Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, göreve geldiği günden bu yana her eğitim öğretim yılı başında tüm öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak dağıtarak bu güzel geleneği sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl zorlu bir süreç yaşadık pandemi nedeniyle uzaktan eğitimlerimize devam ettik. Bu süreçte de başkanımız üzerine düşenin fazlasını yaparak ilçemizde ki tüm öğrencilerimize en güzel tabletleri dağıtarak eğitime büyük destek sağladı. Her yıl bu güzelliği bize yaşattığı için Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e eğitim camiamız ve öğrencilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

BALAY’DAN AŞI UYARISI

Öğrencilere aşı uyarısında da bulunan Balay, “Pandemi ile mücadelemizde ki en büyük güvencemiz aşı olmamızdır. Bizler sizlere aşının önemini anlatıyoruz. Sizlerde ailelerinize aşının önemini anlatarak herkesin aşı olmasını sağlayalım. Aşı olursak toplumsal olarak bağışıklık kazanarak bu mücadeleden başarı ile kurtuluruz. Yoksa yine eğitim ve öğretimlerimize evlerimizde devam etmek zorunda kalırız ve hepimiz sıkıntı yaşarız” diyerek öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

EĞİTİME KATKI SAĞLAMAK EN BÜYÜK MUTLULUK

Amaçlarının gelir seviyesi düşük ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmek olduğunu, fakat projeyi daha kapsamlı hale getirerek ilçede bulunan tüm öğrencilerin istifade etmesini sağladıklarını ifade eden Hamza Şayir, "İlçemizde yaklaşık 14 bin öğrencimiz var. Belediye Başkanlık görevine gelir gelmez, sosyal sorumluluk çerçevesinde tüm öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaya karar verdik. Bugüne kadar da, hiçbir ayrım yapmaksızın istikrarlı olarak her eğitim öğretim yılı başlangıcında projemizi gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu uygulamamız devam edecek. Vatanına, bayrağına bağlı, aidiyet duygusu yüksek öğrenciler yetiştirebilmek adına bir katkı yapabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.